Dorohoi News Logo

A fost promulgată legea prin care este permisă utilizarea unei construcţii noi doar după ce a fost admisă recepţia acesteia

proces-verbal-de-receptie

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de modificare a Legii nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii prin care este permisă utilizarea unei construcţii noi sau a intervenţiilor la construcţii existente numai după admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor.

Astfel, legea adaugă la articolul 22 din Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii o nouă prevedere: "i) permiterea utilizării construcţiei numai după admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor de construcţii, atât în cazul investiţiilor noi, cât şi în cazul intervenţiilor la construcţiile existente care nu au fost utilizate pe timpul execuţiei lucrărilor de construcţii”.

Totodată, la articolul 27 al legii vizate se introduce următoarea prevedere: "h) permiterea utilizării construcţiei numai după admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor de construcţii pentru intervenţiile asupra construcţiilor existente care nu au fost utilizate pe timpul execuţiei lucrărilor de construcţii”.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web