Dorohoi News Logo

Caz șocant: Un tânăr a murit subit după ce a mâncat un hamburger

hamburgher

Un tânăr din Focșani, de 23 de ani, și-a pierdut viața într-un mod inexplicabil, fără să se știe că ar fi suferit de ceva, scrie realitateadevrancea.net

Tănărul practica taximetria și luni noapte, pe la ora 3.00, a mâncat ceva la un fast food, iar la scurt timp a început să se simtă rău.

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, tânărul s-a dus la Spitalul Județean din Focșani, unde a fost internat cu afecțiuni gastroenterologice. Însă starea lui de sănătate s-a agravat încontinuu, rapid, iar medicii l-au transferat la Secția terapie intensivă. La scurt timp, tânărul a intrat în stop cardiorespirator și a decedat.

Tragedia i-a lăsat înmărmuriți pe toți cei care îl cunoșteau. Este posibil ca familia să solicite efectuarea unei necropsii pentru a afla cu exactitate din ce cauză a murit băiatul lor.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean „Sf. Pantelimon”, acesta s-a prezentat la spital cu vărsături puternice și diaree, declarând că ultima oară a mâncat la un fast food din oraș.

„A fost internat la boli infecțioase sub tratament. I s-au făcut numeroase investigații și a fost văzut de către mai mulți medici: infecționist, gastroenterolog, chirurg, cardiolog. Pentru că nu răspundea la tratament și starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, sub tratament. Era conștient și a vorbit tot timpul cu medicii”, au spus reprezentanții spitalului.

Însă organismul tânărului nu a răspuns la niciun tratament și a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare timp de circa o oră, dar fără rezultat.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web