Dorohoi News Logo

HOROSCOPUL săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie. Fecioarele se canalizează pe câștiguri financiare, Săgetătorii sunt populari!

horoscop

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti curajos, energetic si pregatit pentru orice ! Ca pionier al zodiacului, tu cauti adventura si entuziasm in orice faci. Chiar acum, Soarele si Venus sunt in Balanta, deci in zodia opusa tie si iti intaresc focusul pe parteneriate si pe abilitatea ta de a te apropia de prieteni, colegi, membri ai unui grup. Totusi, incepand cu aceasta saptamana si pentru urmatoarea luna, curajosul Marte intra si el in Balanta si va crea mai multe tensiuni cu altii si are tendinta sa te faca nerabdator. Daca ai de gand sa te implici in confruntari, certuri sau lupte de putere, macar asigura-te ca este ceva pentru care merita sa te lupti. Astrele iti si promit ca vor avea loc discutii si negocieri despre finante, proprietari comune si mosteniri. Rezultatele acestora depind de cum stii sa pui problema si sa derulezi ostilitatile.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Faptul ca Marte, planeta actiunii si a energiei, se muta in Balanta in aceasta saptamana este o veste buna pentru tine. Inseamna ca vei avea mai multa energie sa muncesti din belsug si sa faci ca lucrurile sa se intample in directia ta benefica. De fapt, vei fi asa de dispus sa muncesti din plin incat vei si delega si vei da cu usurinta ordine si altora, facand pe seful sau chiar fiind un sef bun ce obtine rezultate mai multe de la echipsa sa. Totusi, din cauza naturii lui Marte, vei dori si recunoastere pentru ce faci si, ironic, s-ar putea sa nu o primesti in intregime. Si asta pentru ca acum trebuie sa muncesti si in numele altora. Intre timp, Mercur se muta in zodia ta opusa, in Scorpion, dandu-ti o sansa sa iti clarifici si explici aspecte cu cineva apropiat tie. De fapt, in urmatoarea perioada vor fi destul de multe discutii in relatiile tale intime. Este o perioada buna sa semnezi contracte.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Faptul ca Marte este intr-o zodie noua incepand cu aceasta saptamana este o veste buna pentru tine ; Marte se muta intr-o zodie de aer ca si tine, in Balanta, acolo unde este si Soarele si Venus, planeta iubirii, iar tu ca semn de aer vei fi sustinut. Asta iti va creste energia si te va ajuta sa fii viguros. Vei fi dispus sa muncesti sustinut. Increderea ta de sine va fi puternica. Mai mult, nu vei simti nevoia sa te lupti si sa ai conflicte cu altii pentru ca te vei simti calm, asezat, eficient si competent – mai mult ca de obicei. Totusi, vei fi si jucaus, energic si dornic sa fii exact cine esti si sa te exprimi ca atare : Da, eu sunt ! Intre timp, Mercur te va ajuta sa iti faci munca mentala si sa fii atent la detaliile a ceea ce rostesti. Iti va si sustine un focus crescut pentru zona de sanatate personala.

RAC (21 iunie – 22 iulie)
La acest moment, Soarele si Venus in Balanta ambele iti vor capta atentia si muta-o pe zona casa si familie, inclusiv pe discutii cu parintii plus redecorarea spatiului in care traiesti. Mai presus de asta, totusi, Marte schimba zodia si intra in peisaj, crescandu-ti energia substantial ! Marte indica faptul ca va fi o activitate crescuta si chiar haos acasa. Fa tot ce poti ca sa ai rabdare cu membrii de familie in timp ce asemenea situatii apar. Din fericire, Mercur te va face sa intretii jocuri mentale si sa iti cresti dorinta de a te amuza si simti bine prin citit, scris si vorbit cu oamenii tineri. Nu te simti ca trebuie sa justifici totul fiind excesiv de practic. Relaxeaza-te, mai

LEU (23 iulie – 22 august)
Soarele este acum in Balanta si iti indica faptul ca esti ocupat cu calatorii scurte, citit si scris mai mult plus intalniri sociale mai multe. Totusi, acum Marte se alatura in peisaj, mutandu-se si el in Balanta, si iti creste si mai mult energia ! De fapt, Marte te va face sa te idenfici (prea mult) cu ideile si opiniile tale si din acest motiv poti intra usor in confruntari. Vei reactiona cam abrupt daca cineva nu este de acord cu tine. Fii totusi mai ponderat. Nu incerca sa ii faci pe altii sa creada in ce crezi tu. Chiar si asa, Marte iti este de ajutor pentru ca iti poti vinde mai usor ideile, in timp ce Mercur mutat in Scorpion din aceasta saptamana te va scufunda in mai multe proiecte acasa. Mercur iti incurajeaza discutiile in familie. Deruleaza-le cu tact, pot iesi secrete profunde la suprafata.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Actuala pozitie a Soarelui, in Balanta, iti creste focusul pe castiguri financiare, fluxul banilor si pe posesiunile tale. Venus, planeta iubirii dar si a banilor, este tot in Balanta si iti atrage bani si te incurajeaza sa iti cumperi lucruri frumoase si practice. Acum si Marte va intra in Balanta si iti creste energia si determinarea sa faci si mai multi bani ! Totusi, Marte te indeamna si sa cheltui bani pe cumparaturi majore, deci e nevoie sa vezi si sa stii toate acestea si sa ai prudenta. Intre timp, coordonatorul tau Mercur ajunge in intunecatul Scorpion ceea ce inseamna ca vei fi implicat in anumite discutii de grup mai mult decat de obicei. Vei intalni oameni noi si posibil vei si calatori destinatii scurte. Acum este un timp excelent sa vorbesti cu altii dar si sa ii asculti cu atentie. Nu sta acasa prafuit. Bucura-te sa iesi si sa vorbesti cu toata lumea !

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Faptul ca Marte isi schimba zodia gazda in aceasta saptamana si ajunge la tine este o veste mare pentru zodia ta care acum gazduieste si Soarele si pe Venus. Da, Soarele te energizeaza dar avand si pe Marte, planeta energiei o data cu Soarele la tine acasa, inseamna ca nu ai vazut inca nimic la capitolul energie personala ! Marte te va face racheta de-a dreptul, iti va trezi activitati si mai multe si te va incuraja sa muncesti mult spre interesele tale, asumandu-te si evidentiindu-te printre altii. Te va face un luptator pentru drepturile tale. Iti va creste energia fizica desi poate fi prea puternica. Intre timp, Mercur planeta comunicarii ajunge acum in Scorpion de unde iti va incuraja ideile de a face bani si de a aborda destept ceea ce posezi. O combinatie intersanta, intr-adevar !

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
In aceasta saptamana, Marte se alatura Soarelui si lui Venus in zona de umbra a hartii tale. Este un indicator pentru activitati secrete si de lucruri ce se petrec in spatele scenelor, plus o atitudine a ta de genul “nu spun, nu vreau sa spun inca nimic din ce fac, din ce se intampla pe planul iubirii / banilor”. Mai poate sa insemne si ca cineva ar putea actiona impotriva celor mai bune interese pentru tine. Ai incredere in instincte cu cine sa tii aproape si cu cine nu. Intre timp, Mercur planeta comunicarii se muta in Scorpion in aceasta saptamana ceea ce inseamna ca te vei implica mult in orice ai de spus. Mercur iti face mintea sa lucreze rapid si sa sari de la subiect la subiect rapid. Iti da o puternica dorinta sa iesi si sa calatoresti. Este un timp excelent sa discuti si sa semnezi negocieri si contracte.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 
Acum esti intr-o faza populara. Te bucuri sa fii printre prieteni si sa interactionezi cu organizatii si colective. Venus iti atrage oameni artistici, creativi in lumea ta, iar acum Marte intra si el in Balanta. Pentru ca Marte este in totalitate despre energie si ego, este un timp excelent sa formulezi obiective si sa te ocupi activ si sustinut sa le atingi. Marte te va ajuta sa lucrezi cu altii, desi ar trebui sa iti domolesti egoul ca sa poti coopera cu cineva. Marte iti va creste activitatea fizica alaturi de prieteni. Intre timp, Mercur va fi ocupat in spatele scenei, din Scorpion, sa iti descopere secrete si sa te ajute sa faci cercetari de folos tie.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Soarele se afla in Balanta si te ajuta sa arati atractiv in ochii altora, in special ai sefilor, parintilor, autoritatilor importante pentru tine. Venus este tot in Balanta si iti poate activa o poveste de iubire cu un sef. Totusi, in aceasta saptamana, Marte se alatura acestora in Balanta si iti va creste si agita ambitia ca niciodata pana acum. Vei fi motivat sa muncesti sustinut ca sa termini orice proiect. Iti vei creste si rolul ca autoritate. Din acest motiv poti avea probleme cu alte figuri de autoritate, inclusiv parinti sau sefi. Poate ca sunt prea multi sefi pe metrul patrat ! Intre timp, Mercur se muta in Scorpion si iti va atrage oameni mai tineri inapoi in lumea ta si te va ajuta sa te bucuri de interactiunea cu grupurile.

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Faptul ca Marte, planeta actiunii si energiei, se muta in aceasta saptamana in Balanta este o veste buna pentru tine ; iata, trei planete (Soarele, Venus si acum Marte) sunt intr-o alta zodie de aer iar tu primesti sustinere. Asta inseamna ca ai super energie sa muncesti sustinut ! Increderea de sine iti va fi puternica si vei fi calm, asezat, adunat si competent ! Marte iti va creste dorinta de a calatori si a beneficia de oportunitati in domeniile media, scris, medicina, juridic. Te va ajuta sa termini documente importante, sa scrii, sa studiezi eficient. Mercur planeta comunicarii intra in Scorpion si iti promoveaza conversatii intense cu sefii si cu persoanele importante. Ce iese bun de aici oare ?

PESTI (20 februarie – 20 martie)
Marte, planeta energiei si actiunii, se muta din aceasta saptamana in Balanta alaturi de Soare si Venus, si iti activeaza sectorul banilor, indicand posibile conflicte despre proprietati comune, imprumuturi si ipoteci. Ce ai de lamurit cu alti oameni pe aceste subiecte ? Vei primi unele indicii si te poti baza pe ajutorul lui Venus care sustine cooperarea dintre oameni pe plan financiar in timp ce Marte incurajeaza conflictele de ego in negocierile financiare. Uneori castigi, uneori pierzi. Din fericire, Mercur, planeta comunicarii, se muta in Scorpion de unde te incurajeaza sa studiezi si sa fii mai educat. Te si incurajeaza sa calatoresti spre ce gasesti a fi fascinat si informativ.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web