Dorohoi News Logo

S-a înregistrat primul deces din cauza virusului COVID-19 pe teritoriul României

decedat

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică dimineața, 22 martie, că a fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani, care s-a întors în urmă cu șase zile din Franța.

„A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Bilanțul a urcat la 367 de persoane infectate
 
Sâmbătă, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași), anunță Grupul de Comunicare Strategică.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web