Dorohoi News Logo

Ce au căutat românii pe Google în 2020? Top căutări pe Internet în România

google

Anul 2020 a fost unul greu pentru fiecare dintre noi. În condițiile în care oamenii au fost nevoiți să stea în casă pentru o lungă perioadă de timp, aceștia au căutat diverse subiecte pe internet, unele mai interesante ca altele.

Așadar, în 2020 românii au căutat pe Google diverse subiecte precum modul în care se poartă masca de protecție, cum pot avea un somn odihnitor și cum să gătească rețete noi.

Cele mai populare căutări în 2020
Având în vedere că școala s-a mutat în mediul online, cea mai populară căutare este Google Classroom.

Următoarele cele mai populare căutări sunt: Coronavirus România, Adservio, Alegeri SUA și site-uri de cumpărături online.

Ce au vrut să afle românii
În 2020, românii au dorit să afle ce este coronavirusul, subiectul fiind urmat de ce este horeca, ce este fugu, ce este pandemia și ce este șomajul tehnic.

Pentru cei care doresc să știe ce este fugu, acesta este un pește balon considerat un ingredient de lux în bucătăria japoneză. Ceea ce este special la el este faptul că trebuie gătit de un bucătar licențiat din cauza toxinelor depozitate în organismul peștelui.

Sunt multe specii ale acestui pește, peste 100 în lumea întreagă și aproximativ 40 în Japonia. Acest pește are țepi pe suprafața corpului și se umflă ca un balon atunci când se sperie. Sezonul în care poate fi prins și consumat acest pește este din septembrie până în martie.

Din aprilie până în iunie el începe să stocheze în ficat substanțe toxice în pregătirea lui pentru reproducere, substanțe ce sunt otrăvitoare pentru oameni. Consumul acestor substanțe poate duce la moarte, acesta fiind motivul pentru care numai un bucătar specializat e bine să pregătească acest pește, scrie life.ro.

Topul căutărilor în 2020
1. Cum se poartă masca
2. Cum să dormi 8 ore în 4 ore
3. Cum se manifestă coronavirus
4. Cum se face maiaua
5. Cum se pune masca

Ce au vrut românii să știe
1. Când începe școala
2. Când se schimbă ora în 2020
3. Când începe școala în ianuarie 2020
4. Când este Black Friday 2020
5. Când se deschid casele de pariuri

Românii au fost interesați și de rețete
1. Rețetă gogosi
2. Rețetă banana bread
3. Rețetă pâine
4. Rețetă pizza
5. Rețetă eclere

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web