Dorohoi News Logo

Tragedie la Iași! O studentă la medicină a fost găsită spânzurată lângă pârtia de schi

studenta-spanzurata

Tânăra, studentă la Medicină a fost găsită, vineri, spânzurată în pădurea de la Ţicău, în apropierea pârtiei de schi. Fata a fost dată dispărută de familie, joi, când a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, era studenta în anul V la Medicina şi, joi seara, le-a spus apropiatilor că pleacă să tragă la xerox nişte cursuri pentru facultate. Văzând că nu se mai întoarce acasă, familia fetei a sunat, vineri,  la 112 pentru a anunţa dispariţia ei.

„Astazi, în jurul orei 15.30 polițiștii Sectiei 2 Politie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul ca a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. Părinții tinerei au sesizat disparitia fetei, astazi, 08.01.2021, în jurul orei 15.00", au transmis reprezentaţii Poliţiei.

Având în vedere ultima locaţie indicată de tânără, prietenii fetei au pornit în căutarea ei şi, joi, au găsit-o fără suflare spânzurată, în zona pârtiei de ski din Iaşi, cu un colier de plastic, informează mediafax.ro

Potrivit unor informati neoficiale, tânăra avea rude care lucreaza în politie şi în zona structurilor de informaţii. La faţa locului a fost adus un câine de urmărire.

Politistii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurarilor în care a survenit decesul tinerei. Autorităţile iau în calcul varianta sinuciderii, dar şi pe cea a crimei mai ales că la baza partiei a fost gasită o maşină cu un geam spart. Nu e clar în acest moment dacă acest lucru are legatură cu decesul studentei.

Sursa: antena3.ro

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web