Dorohoi News Logo

Vestea de ultimă oră despre WhatsApp: se întâmplă pentru toate conturile

whatsapp

În ciuda controverselor de la început de an, WhatsApp e una dintre aplicațiile populare de mesagerie. Iar acum se pregătește o schimbare mare.

Pe măsură ce WhatsApp se dezvoltă, capătă noi funcționalități din ce în ce mai utile, cum ar fi cea de-acum de-a tăia sunetul unui video înainte de a-l trimite. De ce ai face asta? Poate pentru că ce-i pe fundal nu contează, poate pentru că partea audio nu ar trebui să fie auzită de cealaltă persoană.

Opțiunea „Mute videos” a fost identificată recent de WABetainfo și susține că deja începe să le apară utilizatorilor.

Utilizatorii de WhatsApp beta, versiunea 2.21.3.13, ar trebui să primească o funcție de dezactivare a fundalului audio pentru video înainte de distribuirea acestuia. Opțiunea vine sub forma unei pictograme de volum în meniul de editare a videoului.

Ce să mai activezi pe WhatsApp ca să ai mesajele în siguranță
WhatsApp nu are protecție prin parolă, dar serviciul îți permite să-ți securizezi mesajele cu autentificare biometrică.

Dacă activezi această caracteristică, va trebui să deblochezi aplicația cu amprenta ta pentru a vedea chat-urile.

Odată activată, pentru care ai un ghid pe larg aici, vei putea în continuare să efectuezi apeluri audio și video chiar și atunci când WhatsApp este blocat, deoarece funcția vizează în principal securizarea mesajelor tale.

Blocarea cu amprentă oferă controale de confidențialitate atât de necesare în contul tău WhatsApp și, dacă ești îngrijorat de faptul că altcineva îți citește mesajele, acum știi cum să le configurezi și să le utilizezi.

Aceeași opțiune e și pe iOS, doar că pe modelele mai noi poți folosi chiar fața. Cu Face ID ești mai sigur că nimeni nu-ți umblă în aplicație, dacă nu vrei. Altfel, e bine de reținut că WhatsApp critează toate mesajele și nimeni nu ți le poate intercepta. Dar ți le poate vedea pe telefon, acolo unde, dacă nu-l ai blocat, ele sunt disponibile.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web