Dorohoi News Logo

Tragic! Un jurnalist originar din Dorohoi găsit decedat în propria locuință

Condoleante

Un jurnalist originar din județul Botoșani a murit la vârsta de 40 de ani. Acesta a decedat joi, 19 ianuarie 2023, în propria locuință, din cauza unui infarct.

Ovidiu Doka, era originar din Dorohoi, a lucrat la Radio Transilvania, iar în ultimii ani și-a deschis propriul site de știri careinews.ro. Ovidiu revenea des în Dorohoi, aici având familia, mama și doi frați, dar și o soră, care de mai mulți ani lucrează în străinătate.

El a fost și unul dintre cei mai implicați activiști din zona Careiului, susținând zeci de cauze umanitare, dar s-a remarcat în gestionarea crizei migranților ucraineni, fiind una dintre cele mai active persoane, organizând puncte de ajutorare în Vama Urziceni/Vallaj.

Totodată, Ovidiu a fost și artist, lansând piese precum „Read Between the Lines”, „No Drugs”, „Eu nu regret”, „Romania Mea”.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la Capela Bisericii Greco-Catolice de pe strada Ignișului din municipiul Carei, iar înmormântarea va fi duminică, 22 ianuarie 2023, de la ora 14.00, la cimitirul de lângă Biserica Greco-Catolică.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web