Dorohoi News Logo

Horoscopul săptămânii 10-16 iunie: Gemenii sunt în centrul atenției. Balanțele au o idee grozavă

horoscopppp

Soarele se află în Gemeni și face careu cu Saturn din Pești. Mercur din Gemeni face semicareu cu Marte din Taur.

Berbec - Ofertă
S-ar putea să petreci ceva timp singur astăzi, ascultând melodia Universului. Ai inspirație și poți găsi o soluție la o problemă sau poți intra într-o stare teta prin meditație. Pot exista unele conflicte minore într-o tranzacție financiară. Ești pregătit să rezolvi problema. Urmărește chitanțele pentru a te asigura că ești taxat corect. O discuție te poate ajuta să obții o afacere echitabilă.

Taur - Oportunitate
S-ar putea să preiei conducerea unui grup. Ceilalți așteaptă ca tu să-ți asumi responsabilitatea și să fii lider. S-ar putea să trebuiască să-ți asumi această datorie pentru că nimeni altcineva nuo va face. Este dificil să stai nemișcat iar asta ar putea fi o problemă într-o întâlnire în care șeful tău este cam nervos. S-ar putea să te simți ușor iritat de ceilalți participanți la trafic.  O mai bună utilizare a acestei energii ar fi activitatea fizică.

Gemeni - Energie
Ceilalți te observă și este momentul să strălucești. Poți să ajungi în centrul scenei. Dar dacă contesti o autoritate, s-ar putea să nu câștigi. Nu este recomandabil să te cerți acum cu un părinte sau cu un ofițer de poliție. Jocurile care implică dexteritate sau activități care necesită multă coordonare mână-ochi sunt bune pentru tine astăzi. S-ar putea să fii cam agitat, așa că distrageți atenția cu exerciții fizice sau cântă la un instrument. 

Rac - Opinii
Oamenii vor să audă ce ai de spus, așa că le poți transmite opiniile tale printr-o înregistrare audio, un videoclip, un blog. Aceasta este o zi grozavă pentru a preda la o clasă sau a conduce un grup de rugăciune. În timp ce îți place să fii cu prietenii tăi, uneori se poate simți că nu poți ajunge niciodată la un consens. S-ar putea să te străduiești să găsești un loc pentru prânz și toată lumea să fie de acord. A fi flexibil cu prietenii este cel mai simplu mod de a te înțelege astăzi.

Leu -Negociator
Cineva ți-ar putea oferi ceva de valoare. Acesta ar putea fi ceva ce îți dorești foarte mult, dar are un preț. Fii reținut și vezi dacă poți negocia pentru o afacere mai bună. Nu este ultima dată când ți se va oferi această oportunitate. Ești foarte vizibil în acest moment și, în general, este foarte bine. Dar ai putea intra într-un mic conflict cu un client sau un coleg. Ar fi mai bine să pleci decât să faci o scenă.

Fecioară - Progrese
Ar putea exista o oarecare tensiune în relația ta acum și simți că este important să te ții de lucrurile tale. Dar asta ar putea construi un zid între voi doi. Încearcă să vezi lucrurile din perspectiva partenerului tău, chiar dacă el nu face același lucru. Dacă eștipe drum astăzi, s-ar putea să fii stresat din cauza traficului și a construcțiilor. Simți că alții îți blochează calea. Acest lucru este valabil mai ales dacă faci comisioane. 

Balanță - Idee grozavă
S-ar putea să descoperi informații care te ajută să ai grijă de tine. Acest lucru ar putea veni de la o autoritate respectată sau de la cineva pe care îl admiri. Simți ca și cum ai găsi un diamant într-un morman de pietre. Evită ofertele care sunt prea bune pentru a fi adevărate. S-ar putea să aibă loc o mică momeală. Ai putea fi destul de iritat când primești factura deoarece termenii nu au fost clari de la început. Amână cumpărăturile pentru o altă zi.

Scorpion - Drumul bun
Energia de astăzi este un amestec de distracție și responsabilitate. Tu și iubita ta ați putea vorbi despre planurile tale pe termen lung. Aceasta este o zi bună pentru a te angaja în stabilirea unor obiective sau pentru a vă loodi. Cineva vrea să se asocieze cu tine pentru afaceri sau o relație de dragoste. Iar tu vezi diferențele dintre voi. Aceasta este ocazia ta de a vorbi despre lucrurile care vă vor îmbunătăți pe amândoi atunci când lucrați împreună.

Săgetător - Schimbare
Este posibil ca responsabilitățile și îndatoririle de acasă să nu fie împărțite foarte egal, iar aceasta este ocazia ta. de a le remedia. Sau poate o rudă mai în vârstă are nevoie de îngrijire, iar obligațiile trebuie delegate altor membri ai familiei, astfel încât povara să poată fi împărțită. Ai putea fi foarte ocupat astăzi. Sau s-ar putea să le arăți ce trebuie să facă unor colegi noi. Te poți simți frustrat pentru că oamenii din jurul tău nu par să depună eforturi sau se mișcă prea încet.

Capricorn - O altă abordare
S-ar putea să simți că amâni la ceva important dar ar putea fi perfecționism deghizat. Dacă continui să revii la același proiect și nu poți merge mai departe, ia în considerare împărțirea lui în bucăți mai mici. Te distrezi cu partenerul tău dar provocarea este să vă întâlniți. Programele voastre sunt diferite și s-ar putea să fiți la distanță. Aar putea fi necesar să ai întâlnirea prin chat video.

Vărsător - Găsești ce ai nevoie
Urmărirea banilor dă roade. Acum s-ar putea să analizezi metode suplimentare de a vă supraveghea fondurile. Acest lucru ar putea însemna obținerea unei alte aplicații, configurarea unor notificări sau implicarea partenerului tău. în finanțele familiei. Gospodăria ar putea fi perturbată de zgomotul din cartier. S-ar putea să fie în curs de construcție sau cineva ar putea tăia niște copaci. Acest lucru este temporar și s-ar putea să te simți mai bine dacă porți căști împotriva zgomotului.

Pești - Diferență
Acest tranzit lung al lui Saturn prin Pești îți va construi încrederea și îți va oferi puterea de a reuși. Din când în când, aspectele se aliniază pentru a te provoca. Astăzi, cineva ar putea pune la îndoială autoritatea sau abilitățile tale. Poți trece acest test. Ai putea avea multă energie agitată astăzi. Acesta este un semnal că trebuie să te miști. Ia în considerare să mergi cu mașina, să te urci într-un tren sau să faci drumeții prin pădure.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web