Dorohoi News Logo

Mihai Ţâbuleac a găsit soluţia pentru redeschiderea Spitalului de la Darabani

darabani

Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, sprijină demersurile pentru înfiinţarea unui centru medical multifuncţional la Darabani. În acest sens, în urma vizitei efectuate la Darabani şi a constatării unor blocaje la nivelul Consiliul Local, s-a iniţiat un nou proiect de Hotărâre de Guvern, care să soluţioneze problema spitalului local.

Preşedintele a mandatat conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” pentru sprijinirea şi depunerea acestui proiect la Ministerul Sănătăţii. 

„Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru păstrarea destinaţiei pe care şi-o doresc oamenii, cu atât mai mult cu cât există spaţii, aparatură şi medici dispuşi să-şi desfăşoare activitatea în acest centru medical”, a declarat preşedintele Mihai Ţâbuleac.

O propunere similară a fost iniţiată de Preşedintele Mihai Ţâbuleac şi pentru fostul spital din Truşeşti unde „soluţia s-ar simplifica dacă am beneficia şi de sprijinul instituţiilor abilitate pentru identificarea cadrelor medicale disponibile”, a adăugat preşedintele CJ. 

În prezent se analizează şi pentru această localitate posibilitatea înfiinţării unui centru medical în subordinea Consiliului Judeţean. (DorohoiNews.ro)

Redacția Dorohoi News: Comentariile au fost restricţionate la această ştire! Mulţumim pentru întelegere!

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web