Dorohoi News Logo

Gheorghe Marcu: „Îi rog pe dorohoieni să se prezinte în număr cât mai mare la vot şi să voteze DA pentru demitere”

Gheorghe Marcu

Liderul Organizaţiei Judeţene PSD Botoşani, senatorul Gheorghe Marcu consideră ziua referendumului de demitere al preşedintelui Traian Băsescu, 29 iulie, ca fiind una extrem de importantă pentru toţi românii, botoşănenii şi respectiv dorohoienii. 

 
„Îi rog pe dorohoieni să se prezinte în număr cât mai mare la vot şi să voteze DA pentru demitere. Cred că dorohoienii au simţit pe pielea lor modul în care trăiesc, în care au fost umiliţ , faptul că trebuie să părăsească meleagurile dorohoiene pentru a găsi un loc de muncă. Aceste trei considerente prezentate sunt mai mult decât suficiente pentru a-l demite pe preşedintele ţării”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, senatorul Gheorghe Marcu.
 
În opinia acestuia, preşedintele României trebuie să fie loial cetăţenilor, celor pe care îi reprezintă. „Doresc ca toţi dorohoienii să se prezinte în număr cât mai mare la vot şi să voteze DA pentru demitere şi pentru un început de viaţă în armonie”, a mai declarat senatorul Gheorghe Marcu. (Mădălina O.)
 
Autor: DorohoiNews.ro
 
Redacția Dorohoi News: Comentariile au fost restricţionate la această ştire! Mulţumim pentru întelegere!
politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web