Dorohoi News Logo

Vezi ce siglă și-a ales alianța de centru-dreapta

Alianţa România Dreaptă

Reprezentanţii PDL, PNŢCD, PNR, ICCD şi FCD au stabilit ca alianţa de centru-dreapta formată din aceste formaţiuni politice să se numească Alianţa România Dreaptă, iar sigla să fie inima, a anunţat, după întâlnirea liderilor formaţiunilor, liderul ţărănist Aurelian Pavelescu.

El a precizat că această denumire a fost stabilită în urma analizelor sociologice. "In urma analizelor sociologice, s-a stabilit denumirea alianţei: Alianţa România Dreaptă. S-a stabilit sigla alianţei, inima, care este şi simbol al popularilor europeni", a spus Pavelescu. El a adăugat că a fost stabilită inclusiv componenţa comisiei de etică ce va fi condusă de Monica Macovei, iar din aceasta vor face parte Theodor Stolojan - PDL, Alex Ştefănescu - PNŢCD, Ştefan Vlaston - PNR şi Smaranda Vornicu - ICCD.

Pavelescu a mai spus că săptămâna viitoare se va finaliza protocolul alianţei şi programul prin care vor stabili mecanismele tehnice de funcţionare a alianţei, dar şi criteriile de desemnare pe liste a candidaţilor alianţei de centru-dreapta. "Avem o comisie tehnică care lucrează la modul de reprezentare şi la modul la care partidele vor fi reprezentate pe listele electorale şi pe colegii", a adăugat Pavelescu. Sursa: incomemagazine.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web