Dorohoi News Logo

PSD va trebui să cedeze UNPR-iştilor candidatura pe Colegiul senatorial Darabani

Liliana-Minca_Liviu Campanu

Partidul Social Democrat (PSD) va fi nevoit să cedeze un post de parlamentar aferent judeţului Botoşani Uniunii pentru Progresul României (UNPR).

Asta pentru că PSD şi UNPR au încheiat, în urmă cu câteva luni, un protocol de colaborare, iar una dintre condiţii a fost includerea unui număr de lideri UNPR pe poziţiile eligibile la alegerile parlamentare. Unul din cele peste 20 de posturi cedate de PSD către UNPR se regăseşte şi în judeţul Botoşani.

Se pare că PSD va trebui să cedeze UNPR-iştilor candidatura pe Colegiul senatorial Darabani, pe care îl reprezintă acum Liviu Câmpanu.

Pentru candidatura pentru Colegiul senatorial Darabani, UNPR-iştii iau în calcul două nume: Liliana Mincă Ghervasuc - fosta directorare a Companiei Naţionale Loteria Română, iar cel de-al doilea este Liviu Câmpanu.

Se pare că Liliana Mincă Ghervasuc are cele mai mare şanse. Ea este originară din Botoşani, are 43 de ani şi a fost director la Loteria Română între 2006- 2009, dar şi preşedinte la Agenţia Naţională de Control a Exporturilor (în perioadele 2005- 2006 şi 2009). (DorohoiNews.ro)

Redacția Dorohoi News: Comentariile au fost restricţionate la această ştire! Mulţumim pentru întelegere!

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web