Dorohoi News Logo

Aglomeriaţie la uşa PP-DD! Vezi ce politicieni din Dorohoi şi-au părăsit partidele pentru barca lui Diaconescu

Nelu Ciornei, Prim-vicepresedinte PP-DD Dorohoi_01

Surpriză pe scena politică din Dorohoi. Astăzi, în cadrul Adunării Generale a PP-DD Dorohoi, fostul consiler local, Nelu Ciornei, a anunţat că este membru PP-DD şi şi-a depus candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Locale PP-DD Dorohoi.

Acesta a fost ales prim-vicepreşedinte cu un număr de 128 de voturi pentru din 131 de voturi valabil exprimate. Nelu Ciornei a explicat acest lucru prin faptul că nu se mai regăsea în PNL după ce aceştia s-au unit cu PSD şi au format Uniunea Social Liberală(USL).

„Ca și domnul Mihai Anițulesei am activat în cadrul Partidului Național Liberal, dar din păcate, nu am fost mulţumit de evoluţia partidului. Am venit la PP-DD deoarece am fost dezamăgit de acest mariaj nefericit al PNL-ului cu PSD-ul”, a declarat Nelu Ciornei.

Tot astăzi a fost aleasă ca vicepreşedinte şi prof. Elena Daniela Azoicăi, fostul director al Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi.

În sală au fost prezenţi şi mulţi tineri care au activat în Organizaţia de Tineret a PRM Dorohoi, care acum s-au înscris în PP-DD. Acest lucru se datorează, probabil, faptului că fostul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PRM Dorohoi, Remus Huşoschi, a trecut şi el în urmă cu aproximativ jumătate de an în tabăra PP-DD. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Redacția Dorohoi News: Comentariile au fost restricţionate la această ştire! Mulţumim pentru întelegere!

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web