Dorohoi News Logo

Ponta plătește salariile la Oltchim până la alegeri, apoi Dumnezeu cu mila! Urmează insolvența

Ponta

Premierul Victor Ponta împreună cu ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, au susținut o conferinţă de presă pe tema Oltchim. Cele mai importante declarații: rușii de la TISE (subsidiară Gazprom) s-au retras din cauza iureșului mediatic creat de Dan Diaconescu; dacă banii de la patronul OTV nu vin până luni, va fi numit un nou management.

"Situaţia de la Oltchim este în responsabilitatea Guvernului, care trebuie să pună la punct o strategie pentru a se putea păstra locurile de muncă şi aduce combinatul în situaţia de a avea profit", a spus Victor Ponta.

"Ieri am avut o discuţie destul de lungă cu domnul Chiţoiu şi cu domnul Vulpescu", a mai spus premierul, care a făcut ulterior un istoric al Oltchim.

"În 2006, compania PCC a devenit acţionar minoritar la Oltchim şi Guvernul a adoptat ordonanţa 45/2006 privind unele măsuri de privatizare a combinatului. Dintre cei care au semnat ordonanţa făceau parte Monica Macovei, Răzvan Ungureanu. Nu este o acuzaţie, ci vreau să cer o utlizare mai puțin politică a subiectului", a spus Ponta.
Integral pe evz.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web