Dorohoi News Logo

Partidul Social Democrat este solidar cu funcţionarii din ministerul Finanţelor Publice şi cu cei din Direcţiile de Finanţe din ţară

logo PSD web

Partidul Social Democrat este solidar cu funcţionarii din ministerul Finanţelor Publice şi cu cei din Direcţiile de Finanţe din ţară
Partidul Social Democrat
este solidar cu protestarii din ministerul Finanţelor Publice şi din Direcţiile de Finanţe Publice. Aceşti oameni nu au salarii uriaşe, nu au „salarii nesimţite” şi se luptă pentru a-şi apăra veniturile din ce în ce mai mici.
    Protestele de astăzi sunt consecinţa tăierii aberante de venituri, care au depăşit nivelul de 25% comunicat în mod oficial. Tăierile de venituri au adus angajaţii din ministerul de Finanţe şi Direcţiile de Finanţe Publice în pragul disperării.
    PSD anunţă că se va opune adoptării noii Legii a salarizării unitare, pe care Guvernul doreşte să îşi asume răspunderea. Prin această lege se încearcă permanentizarea tăierilor de salarii, deşi acestea ar trebui să revină la nivelul din iunie 2010, începând cu 1 ianuarie 2011.
    PSD se va opune, totodată, în Parlament şi adoptării OUG 1/2010 privind normele de aplicare a Legii salarizării unitare adoptate anul trecut, prin care, printr-un mecanism propus de Guvern şi de parlamentarii PDL, veniturile au fost drastic diminuate pentru angajaţii ministerului de Finanţe. (Biroul de Presa al PSD)

Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web