Dorohoi News Logo

Deputatul Andrei Dolineaschi face apel la parlamentarii puterii sa participe la discutarea motiunii si sa-si exprime votul lor

dolineaschiandrei

Presedintele executiv al PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi, a solicitat, vineri, intr-o conferinta de presa, tuturor parlamentarilor de la putere- Dan Humelnicu, Liviu Campanu, Catalin Buhaianu, Stelica Strugaru si Neculae Rebenciuc- sa participe la dezbaterea motiunii de cenzura de miercurea viitoare, din Parlament. Apelul facut de Dolineaschi are loc pe fondul unor zvonuri potrivit carora parlamentarii puterii vor fi obligati sa nu participe la vot.
    "Fac apel la parlamentarii de Botosani sa vina la motiune si sa-si exprime votul lor, pro sau contra. Cetatenii judetului Botosani, care i-au trimis acolo, trebuie sa afle cit de bine ii reprezinta in Parlament si daca au vointa sa le apere interesele si sa le asigure un trai decent", a afirmat Dolineaschi.
    Pentru a putea fi votata, motiunea are nevoie de o prezenta a minim 236 de parlamentari.
Social-democratii se bazeaza pe sprijinul sindicalistilor, care, pe 27 octombrie, vor protesta in fata Parlamentului.
    "PSD va sustine neconditionat miscarile sindicale si in ziua de 27 si dupa aceea. Speram ca parlamentarii din arcul guvernamental, sub presiunea puternica a strazii vor vota pentru debarcarea acestui guvern incompetent de la conducerea tarii", a adaugat Dolineaschi.


sursa: botosaninews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web