Dorohoi News Logo

Implicatii la Dorohoi in urma demisiei lui Campanu

gheorghe rotariu

„Dacă este adevărat că senatorul Liviu Câmpanu îşi va da demisia din partid (Uniunea Naţională pentru Progresul României, n.r.), va fi un dezastru pentru toate organizaţiile din judeţul nostru dar şi cele din judeţele Iaşi şi Suceava. Practic se vor destrăma” a spus Gheorghe Rotariu, ales în urmă cu doar două săptămâni, preşedinte a organizaţiei Dorohoi a UNPR. El a făcut această declaraţie în exclusivitate pentru Dorohoi News, în acestă seară în jurul orei 18, la scurt timp după ce presa locală şi naţională a anunţat demisia senatorului botoşănean din acest partid, unde a ocupat funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional şi a coordonat activitatea formaţiunii politice din câteva judeţe din Moldova.
   Conform unor agenţii de presă şi televiziuni centrale, în acestă după amiază, senatorul Liviu Câmpanu şi-a anunţat demisia din UNPR, urmând ca mâine să voteze moţiunea de cenzură împotriva guvernului, alături de opoziţie, însă acest lucru nu înseamnă trecerea la alt partid, ci va rămâne independent. „Voi vota împotriva guvernului şi nu pentru PSD sau PNL, care în momentul acesta nu reprezintă o alternativă la guvernare” a declarat în această după amiază senatorul Liviu Câmpanu, pentru agenţia de presă News In.
   Referindu-se la soarta organizaţiilor UNPR din Dorohoi şi alte şapte comune din zona de competenţă, Gheorghe Rotariu a spus că încă nu se poate pronunţa. „Trebuie să discut şi cu ceilalţi din conducerea organizaţiei. Oficial nu am fost anunţat de demisia senatorului Câmpanu din UNPR, am aflat doar din presă. În ce mă priveşte, dacă se confirmă, îl urmez 90 %, să văd pe ce drum apucă el. Nu mă pot pronunţa în ce-i priveşte pe ceilalţi din conducerea organizaţiei” a declarat Gheorghe Rotariu, preşedintele organizaţiei locale a UNPR. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro


 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web