Dorohoi News Logo

NEWS ALERT: Parlamentarii care nu votează moţiunea vor fi incluşi în Lista Z-EROILOR, pe www.listarusinii.ro

Lista Rusinii

Site-ul www.listarusinii.ro a pregătit o surpriză parlamentarilor care astăzi se vor abţine de la votul moţiunii de cenzură. Pe prima pagină a site-ului a fost deja introdusă o fotografie interactivă cu o turmă de oi în care se regăsesc personaje celebre din arcul puterii, precum premierul Emil Boc, ministrul Elena Udrea, fostul ministru Vasile Blaga sau preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.
    Lista Z-EROILOR continuă cu parlamentarii celorlalte partide din arcul guvernamental, precum Marko Bela, Gabriel Oprea, Eugen Nicolicea şi Cristian Diaconescu.
Realizatorii site-ului s-au gândit să dea o notă hazlie aşa-numitei Turme a Z-eroilor, astfel că, la trecerea cu mouse-ul peste personajele prezentate în fotografie, fiecare din ele scoate un behăit specific. De asemenea, vizitatorii site-ului pot accesa şi un joc online, intitulat „Turma Z-erOilor”, în care jucătorul trebuie să împuşte cât mai multe z-eroi.
    Sursa de inspiraţie pentru Turma Z-eroilor este declaraţia de ieri a preşedintelui PSD, Victor Ponta, care a spus că „decizia PDL de a nu-şi lăsa parlamentarii să voteze îi va reduce pe aceştia la o turmă de oi, iar acest lucru va constitui o premieră mondială când un guvern va avea susţinere zero în Parlament”.
    Site-ul www.listarusinii.ro a fost lansat în această vară când PSD a depus o moţiune de cenzură în urma tăierilor de salarii cu 25%. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web