Dorohoi News Logo

Senatorul Campanu il propune pe patriarhul Daniel prim ministru

Campanu Liviu

Senatorul independent Liviu Câmpanu, revine în atenţia opiniei publice, după ce luni, a propus ca soluţie a ieşirii din criza economică actuală, numirea unui guvern de tehnocraţi, având ca prim ministru pe Prea Fericitul Daniel, patriarhul României. El a făcut această declaraţie agenţiilor centrale de presă, aducând în sprijinul ideii, calităţile manageriale dovedite de actualul patriarh şi faptul că biserica se află în topul credibilităţii în rândul populaţiei.
    „Mare parte dintre moldoveni au auzit despre patriarhul Daniel şi ştiu ce a făcut el, din punct de vedere economic. Am văzut cum s-a dezvoltat economic Mitropolia Moldovei şi Bucovinei. Eu chiar cred în acestă soluţie. Nu am aruncat-o pe piaţă întâmplător” a declarat senatorul independent Liviu Câmpanu, agenţiei de presă Agerpres.
    Reamintim că săptămâna trecută, senatorul Liviu Câmpanu a agitat apele politicii de la Bucureşti după ce a anunţat, că va vota moţiunea depusă de opoziţie, în condiţiile în care el era la acea dată vicepreşedinte naţional al UNPR, formaţiune aflată la guvernare. Imediat după votul din Parlament, el a fost exclus din UNPR, în urma deciziei structurilor de conducere a acestui partid, măsură luată însă după ce senatorul şi-a anunţat demisia din partid. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web