Dorohoi News Logo

UNPR Dorohoi decapitat

gheorghe rotariu

Plecarea senatorului Liviu Câmpanu din partidul Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), a avut cum era de aşteptat, efecte imediate şi în organizaţia judeţeană şi organizaţiile locale, inclusiv cea din Dorohoi. Gheorghe Rotariu, ales în urmă cu aproximativ o lună preşedintele organizaţiei din Dorohoi a UNPR şi-a dat şi el demisia din partid şi funcţiile deţinute în Biroul Politic Judeţean şi Comitetul Naţional.
   Alături de el, din structura judeţeană, şi-au mai dat demisia în urmă cu o zi şi Ovidiu Fecioru, Traian Novac, Marius Pavăl şi Dimitrie Zlei. Potrivit unor surse, mai toţi şefii de organizaţii din comune, au urmat aceeaşi cale, UNPR din judeţ ajungând în aceste condiţii practic decapitat. Gheorghe Rotariu, fostul preşedinte a organizaţiei din Dorohoi spune că a demisionat „din solidaritate cu senatorul Liviu Câmpanu”, plecarea acestuia din partid, considerând-o „o mare pierdere pentru UNPR”.
   „Dacă partidul nu-i va solicita senatorului Câmpanu revenirea, vor fi mari probleme cu organizaţiile din Botoşani, Iaşi şi Suceava. Ştiu din expierenţă, greutăţile cu care ne-am confruntat la constituirea filialelor, când a fost foarte dificil să cooptăm oamenii. În ce mă priveşte, cred că voi abandona politica, nu voi mai merge la niciun partid. Toate au intrat în dizgraţia poporului, prea multe uscături s-au infiltrat în partide, la vârf” a declarat Gheorghe Rotariu.
   Alături de el, în aceste zile urmează să demisioneze şi Valentin Rotariu, care deţine funcţia de secretar al organizaţiei Dorohoi. Cât priveşte soarta organizaţiei din municipiul nostru cât şi noua conducere, ele vor fi decise în viitorul apropiat de, ce a mai rămas din Biroul Judeţean. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro




 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web