Dorohoi News Logo

Planul lui Băsescu pentru SUSPENDAREA opoziţiei

roberta-anastase

PDL n-o dă jos pe pe Roberta Anastase de la şefia Camerei, ci se pregăteşte să schimbe, luni, regulile în Parlament, astfel încât să treacă legile fără a avea nevoie de prezenţa PSD şi PNL. Planul de urgentare a modificării regulamentului a fost pus la punct aseară, la Cotroceni, de şefii democrat-liberalilor împreună cu Traian Băsescu, se precizeaza pe evz.ro
   Ideea moratoriului cu opoziţia a fost abandonată ieri în doar câteva ore după ce a fost lansată de preşedintele Traian Băsescu din Parlament. Pe seară, la Palatul Cotroceni, Băsescu, împreună cu Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga şi Roberta Anastase, punea deja la punct un plan de ignorare a opoziţiei care boicotează momentan activitatea în Camera Deputaţilor.
   "Colacul de salvare" ar consta, potrivit unor surse democrat-liberale, în schimbarea urgentă a regulilor din parlament, în aşa fel încât deciziile care acum depind de Biroul Permanent, unde opoziţia are ultimul cuvânt, să fie înlocuite prin votul majorităţii simple a celor care vin la serviciu.
(DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web