Dorohoi News Logo

NEWS ALERT: Schimbări radicale în politica botoşăneană

Florin Turcanu 1

Liderii din Botosani ai PDL si ai PNL s-au intilnit, sambata, in biroul din Primarie al lui Catalin Flutur si au pus la cale o colaborare intre cele doua formatiuni politice. La intilnire au participat, din partea PDL,, Catalin Flutur, presedintele interimar al PDL, senatorul Dan Humelnicu, dar si presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac. De partea cealalata, liberalii au fost reprezentati de presedintele lor, deputatul Florin Turcanu, dar si de primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireada, scrie botosaninews.ro.
    Prima concluzie a discutiilor, care au durat aproape doua ore, este schimbarea, in sedinta de lunea viitoare, a vicepresedintelui Consiliului Judetean, Constantin Manolache, care este membru PSD. Acesta urmeaza a fi inlocuit cu Cristian Achitei, sustinut de PDL. In schimb, se pare ca liberalii vor primi mai mult sprijin pentru primarii lor, dar si pentru directorii anumitor institutii publice.
    Intelegerea dintre PDL si PNL a fost confirmata de liderii celor doua partide, care insa s-au aratat extrem de retinuti in declaratii.
    "Am avut astfel de discutii si va exista o colaborare intre cele doua partide de dreapta", a afirmat senatorul Dan Humelnicu.
    De partea cealalta, Turcanu sustine ca nu mai are incredere in PSD.
   "Am discutat probleme punctuale. Voi colabora cu toti care sunt seriosi csi care isi vor respecta cuvintul. Cine seamana vint va culege furtuna", a afirmat Turcanu.
Cele doua partide nu au semnat un protocol. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web