Dorohoi News Logo

Liviu Campanu il ataca pe Catalin Flutur

Liviu Campanu

Senatorul Liviu Campanu l-a criticat in termeni duri pe Catalin Flutur, primarul Botosaniului. Acum două săptămâni am adresat câteva întrebări primarului municipiului Botoşani:
-    Dacă şoseaua de intrare în Botoşani dinspre Lebăda este concepută special cu denivelări pentru diminuarea vitezei participanţilor la trafic?
-    De ce la intersecţia străzilor Sucevei cu Primăverii au fost îngropate bordurile, schimbate în urmă cu doi ani de zile?
-    Dacă după şase ani de mandat şi de gropi în zona industrială avem vreo şansă ca în viitorul apropiat drumul spre Dorohoi să nu mai fie presărat cu „capcane”?
      "Nu aşteptam neapărat un răspuns pentru că ştiam că domnul primar nu poate da un răspuns care să nu fie mincinos. Însă domnul primar ne-a arătat că după şase ani de mandat şi mai ales, după ce şi-a deschis o farmacie în familie, a învăţat să recomande medicamente pentru cei care întreabă ce face administraţia locală cu banii publici.
     Slavă Domnului ca mai are doar un an şi jumătate de mandat şi se va putea ocupa liniştit de automedicaţia necesară pentru tratamentul unor „comisionite” din cauză de DNA.
     Am văzut că domnul primar se plânge că nu-l laud.  Ce să laud: ornamentele florale cumpărate „de nu ştiu unde” şi puse de „ştim noi cine”? Sau poate domnul primar vrea să laud eficienţa contractului cu HSR prin care la fel ca şi colegii lui de la guvernare bagă adânc mâinile în buzunarele botoşănenilor,
spune Campanu.
    P.S. Si  apropo, zdruncinarea şi leganarea provoacă stare de greaţă, iar algocalminul nu o combate. Alcoolul însă, poate da dureri de cap, la dumneavoastră trec cu algocalmin? (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web