Dorohoi News Logo

Mihai Tibuleac: Este nevoie de stabilitate, schimbarile nu sunt benefice

cjsedinta

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tibuleac, a declarat ca schimbarile repetate facute in executivul unei autoritati judetene nu sunt benefice. El crede ca este necesar ca legislatia specifica sa cunoasca niste corectii. In ultimii doi ani si jumatate s-au perindat la conducerea Consiliului Judetean nu mai putin de sapte vicepresedinti, scrie botosaninews.ro
   "Vorbind la modul general, nu cu privire la ultimul act, sigur ca aceasta instabilitate nu este benefica. Este nevoie de mai multa stabilitate in ceea ce priveste functionarea executivului unei autoritati administrative judetene. Este nevoie de corectii in ceea ce priveste desemnarea vicepresedintelor de CJ", a precizat Mihai Tibuleac.
    El spune ca a fost sesizat de 20 de consilieri judeteni ai PNL si PD-L cu privire la proiectul de hotarire de Consiliu Judetean, prin care se solicita revocarea din functie a lui Constantin Manolache.
    "Este un demers facut in conformitate cu prevederile legale si tot in conformitate cu prevederile legale sunt obligat ca in prima sedinta ordinara de Consiliu Judetean sa supun dezbaterii ", a adaugat presedintele CJ. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web