Dorohoi News Logo

Deputatul FlorinŢurcanu i-a atacat dur pe Ţâbuleac şi Mimor

Florin Turcanu

Florin Ţurcanu, preşedintele PNL, şi-a făcut un obicei în a-l ataca pe Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean. De această dată nici Ovidiu Mimor, directorul Spitalului Judeţean Botoşani, nu a scăpat de atacul liberalului. „Pe Ţâbuleac l-am invitat public să vină să nu mai umble pe la Bucureşti pe la Crin Antonescu
     „Hai să vedem domn primar de la Mihai Eminescu te rog frumos fă lobby pe lângă Crin să vin eu la PNL să pun mâna pe frâie. Să vină public să spună, de ce să se obosească atât de mult să umble aşa, prin stânga şi prin dreapta. Să vină, frăţioare, să-şi facă treaba. El e liberal în sufletul lui, dar liberal doar preşedinte, mai jos nu-i place. Să iasă public şi să facă licitaţiile prin Bursa de Mărfuri, să termine cu jocurile pe care le are. Să clarifice că CJ nu e un punct unde se fac afacerile, CJ este un punct unde sprijinim proiectele public-private, sprijinim cetăţenii municipiului. Dacă face licitaţiile pe bursă, dacă va elimina suspiciunile, ies public şi îl laud pe Ţâbuleac. Acum ce să-i spun?”, a declarat Florin Ţurcanu.
     Din atacul la Ţâbuleac, Ţurcanu a ajuns să îl critice şi pe Ovidiu Mimor, directorul Spitalului Judeţean. Acesta a precizat că nu înţelege de ce Ţâbuleac l-a numit director la Judeţean tot pe Mimor, scrie banulbotosanean.
     „Să luăm istoricul managerilor pe care i-a pus la spitale. Ce au făcut. Mimor a nenorocit Spitalul Judeţean. Să fim realişti! Acum l-a pus înapoi, o să facă performanţă? Vom analiza situaţia spitalelor şi vom vedea peste un an cine va răspunde când vor fi înglodate în datorii”, a mai spus Ţurcanu. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web