„Biserica a tăcut când trebuia să strige!” - Dietrich Bonhoeffer
Sunt vorbele care pentru mine au rămas vii!
Marele teolog Bonhoeffer, a avut curajul să rămână în picioare, în ciuda fricii pe care naziştii o inspirau fiecărui muritor în acea vreme. Vorbele lui, mă motivează, să-i provoc pe liderii bisericilor creştine, să lupte pentru drepturile familiei creştine, să lupte pentru familia tradițională formată dintr-un bărbat şi o femeie.
Să lupte pentru a proclama Numele Lui Dumnezeu! Trebuie ca la alegerile locale şi parlamentare, să nu mai facem aceleaşi greşeli teribile, să nu mai votăm oameni care luptă împotriva valorilor morale. Şi există un exemplu destul de trist.
La ultimele alegeri europarlamentare, care au avut loc în anul 2014, am avut mai multe persoane care au candidat. A fost un domn, Peter Costea, un om înțelept, un om care luptă pentru drepturile familiei tradiționale şi pe care foarte puțini români l-au votat, din păcate.
Acum apare paradoxal următorul aspect! Conform presei naționale, 22 de europarlamentari români, „creştini”, au votat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi gen. Doar 4 europarlamentari români au votat împotriva acestei legi care va ruina Europa.
Vreau să vă întreb, dacă acest Peter Costea, ar fi ajuns în Parlamentul European, fiind un apărător al familiei tradiționale, nu ar fi luptat acum pentru familia Bodnariu? Nu ar fi luptat pentru ca acei copii ai lui Florin Barbu să nu ajungă să fie adoptați de către un cuplu de homosexuali?
S-ar fi rezolvat toate aceste probleme mult mai ușor dacă românii ar fi votat oamenii potriviți. Cum să se implice în problemele acestea niște oameni care au votat în PE această lege? S-ar fi contrazis!
Oameni buni, trebuie să ne trezim cum toții!
Trebuie să credem în schimbare şi să ne implicăm, până când nu este prea târziu!
Alegeți oameni cu teamă de Dumnezeu şi cu principii sănătoase!
Alegeți oameni noi, pentru un alt fel de politică!
Pentru o politică curată!
Dragi dorohoieni, oferiți votul dumneavoastră oamenilor care își doresc din toată inima să se implice în toate problemele cu care se confruntă cetățenii. În timpul campaniei electorale, am discutat cu foarte mulți dorohoieni, oameni simpli dar cu speranță în suflet, oameni care mi-au zâmbit și care mi-au promis că la alegerile locale din 5 iunie, votul lor va fi pentru UCDR, pentru schimbare!
Mereu voi fi printre cetățenii dorohoieni să le ascult problemele și să ne implicăm activ în soluționarea lor. Nu sunt deloc de acord cu oamenii care promit, și continuă să promită la nesfârșit, fără niciun rezultat concret. Este necesar să oferiți o șansă tinerilor. Este timpul ca noi tinerii să demonstrăm că ne iubim țara, este timpul să ne implicăm activ în viața politică.
Dacă nu acum, atunci când? Dacă nu noi, atunci cine?
Împreună, Facem posibile lucrurile realizabile!
UCDR- este un partid nou, un partid din care fac parte oameni integri!
Oameni care nu s-au bălăcit în partidele corupte ale României!
Oameni cu viziune, cu perspectivă de viitor!
Oameni care au un scop imens! - NOI URMĂRIM INTERESUL NAȚIONAL, INTERESUL CETĂȚEANULUI.
VOM FI ALEŞII DUMNEAVOASTRĂ, VĂ VOM REPREZENTA CU SUCCES!
VEȚI FI MÂNDRI CĂ NE-AȚI OFERIT VOTUL CA SEMN AL ÎNCREDERII!
NU UITAȚI: -votați EMANUEL MIHALACHE-primar! Nr. 5 pe buletinul de vot!
Votați UCDR, pentru CONSILIUL LOCAL DOROHOI!! Nr. 5 pe buletinul de vot!
- De ce UCDR? De ce acum?
Pentru că iubim România.
Pentru că suntem sătui de sentimentul neputinței, al revoltei de pe margine, pentru că încrederea și răbdarea au limite.
Răbdarea ne-a ținut pe loc 26 ani.
Asta ne cer din 4 în 4 ani partidele care au ținut România pe loc în ultimul sfert de veac:
Răbdare. Timp. Pentru ei timpul înseamnă bani.
Pentru noi însă, timpul înseamnă viață. Și vrem să trăim.
Am tot așteptat să vină oamenii care să reprezinte decent interesele noastre, ale cetățenilor.
Poate că oamenii pe care i-am așteptat suntem noi.
Reînniorea clasei politice precum şi reformarea modului de a face politică în România sunt necesități urgente.
Dacă vom continua ca până acum, ne vom trăi viața întrebându-ne mereu cât de mare este răul mai mic.
Între ingnoranță și cinism ne rămâne doar varianta implicării de pe poziții identitare clar asumate.
Știm ce credem, știm cine suntem, și credem că avem ceva bun de oferit României și Europei.
- De ce UNIUNE?
vrem să trăim în armonie, suntem interesați de binele tuturor cetățenilor
Pentru că exprimă legătura între mai multe persoane şi comunităţi pentru promovarea unor valori și revendicarea unor drepturi comune, sau pentru realizarea unor scopuri comune.
Nu vrem să semănăm discordie în societate, ci vrem să promovăm un nou mod de a face politică, bazat pe valori şi dialog democratic, pentru binele tuturor cetăţenilor.
- De ce CREȘTINĂ?
respectarea valorilor şi principiilor creştine este cea mai mare şansă pe care o are Romania
Pentru că respectarea valorilor şi principiilor creştine este cea mai mare şansă pe care o are Romania, şi poate singura soluţie care nu a fost încercată până acum. Într-o ţară a carei populaţie se declară majoritar creştină, suntem campioni la corupţie, avort, suferim de neîncredere cronică şi avem un decalaj economic structural faţă de majoritatea ţărilor europene.
Noi nu confundăm religia cu politica, dar vrem să promovăm în spațiul public valorile bazate pe etica și morala creștină, pentru ca societatea să beneficieze de legi drepte, care să se aplice la fel pentru toţi şi care să îi protejeze pe toți cetățenii și să le ofere oportunități egale.
- De ce DEMOCRATĂ?
nici o persoană, partid sau grup nu deține întreg adevărul
Pentru ca toţi cetăţenii să poată participa la luarea deciziilor în cetate.
Nici o persoană, partid sau grup nu deține întreg adevărul despre modul în care societatea ar trebui să fie gestionată, de aceea este nevoie de dialog și cooperare.
Creștinismul ne oferă o bază solidă și resursele necesare de a ne feri de orice doctrină a salvaționismului politic și de orice formă de totalitarism. Trăim într-o societate pluralistă și fiind creștini acceptăm diferența și diversitatea în spațiul public. Respectăm libertatea religioasă și de conștiință a fiecăruia. Realitatea conviețuirii într-o societate pluralistă nu ne constrânge însă să fim relativiști din punct de vedere moral. Faptul că fiecare are dreptul să creadă ce vrea nu înseamnă că ceea ce crede fiecare este adevărat.