Dorohoi News Logo

Ponta cere liberalilor din Botosani sa renunte la alianta cu PDL

Victor Ponta

Victor Ponta, liderul PSD, a cerut, luni, liberalilor sa renunte la parteneriatul cu PDL si sa faca o opozitie puternica fata de actualul partid de guvernamint. El s-a referit in principal la cele opt judete din tara unde PNL si PSD si-au dat mina, solicitind "o opozitie puternica impotriva abuzurilor PDL", scrie botosaninews.ro.
     El considera anormala situatia creata in PNL, potrivit careia liderul central al partidului, Crin Antonescu, ataca in fiecare moment actuala putere, iar filialele liberale sunt partenere cu PDL.
     "Nu poţi la Bucureşti, la sediul central, să lupţi cu Guvernul Boc şi cu PDL, iar în teritoriu să asiguri majoritatea pentru oameni ca Gheorghe Falcă sau ca Ioan Oltean sau ca Florin Popescu. E un apel de unire a forţelor nostre în opoziţie", a spus Ponta.
    Situatie precum cea de la Botosani se mai inregistreaza in alte sase judete (Bacau, Bistriţa-Năsăud, Arad, Caraş-Severin, Buzău si Dâmboviţa) si in municipiul Bucuresti.
    La Botosani, PNL si PDL au convenit sa se sustina reciproc in special in Consiliul Judetean, unde au si schimbat vicepresedintele PSD. Liberalii urmeaza sa primeasca avantaje pentru primarii proprii prin bugetul de stat si bugetul CJ. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web