Dorohoi News Logo

PD-L Dorohoi isi alege noua conducere

Sigla PD-L

Maine, democrat liberalii dorohoieni isi vor alege noua echipa de conducere. Intrunirea Consiliului de Coordonare Local PD-L Dorohoi va avea loc duminica 12 decembrie, in incinta Salii Teatrului din Municipiul Dorohoi incepand cu ora 12:00, unde sunt asteptate sa participe aproximativ 200 de persoane. 
   Cei 125 de membrii ai Consiliului de Coordonare Local PD-L Dorohoi vor trebui sa aleaga presedintele, opt vicepresedinti si zece secretari executivi. In cursa pentru aceste functii s-au inscris: pentru functia de presedinte exista un singur candidat, respectiv Dr. Valerian Andries, pentru functia de vicepresedinte s-au inscris 11 candidati iar pentru functia de secretar 13 candidati. Marea surpriza o face lipsa de pe listele de candidati a fostului presedinte a PD-L Dorohoi consilier Sergiu Lungu.
    „Sper ca aceste alegeri sa se desfasoare in conditii bune. Vor fi prezenti la aceste alegeri toata conducerea judeteana a partidului (senatorul Dan Humelnicu presedinte interimar, Catalin Flutur primar municipiul Botosani, Rodica Hutuleac coordonator Colegiul Dorohoi, Mihai Tibuleac presedintele Consiliului Judetean, Cristian Achitei secretar executiv PD-L Botosani) si ca invitati , toti parlamentarii PD-L Botosani, primarii si presedintii de organizatii PD-L din colegiul Dorohoi cat si alti invitati”, a declarat in exclusivitate pentru DorohoiNews.ro presedinte interimar PD-L Dorohoi Dr. Valerian Andries. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web