Dorohoi News Logo

PSD, soluţia câştigătoare pentru viitoarele alegeri

Consiliul Judetean PSD

Sambătă 11 decembrie, a avut loc şedinţa Consiliului Judeţean PSD Botoşani. Alături de conducerea partidului au participat toţi primarii şi viceprimarii PSD, preşedinţii organizaţiilor teritoriale de pe raza judeţului dar şi conducerea Organizaţiei de Femei şi de Tineret a PSD Botoşani.
Pentru că este sfârşit de an, a fost făcut bilanţul politic atât al activităţii organizaţiei Judeţene PSD Botoşani, dar a fost pusă în discuţie şi situaţia grea a cetăţenilor judeţului.
Din intervenţiile celor prezenţi a reieşit faptul că populaţia judeţului aşteaptă o schimbare în bine iar PSD este soluţia câştigătoare pentru viitoarele alegeri.
Cu privire la situaţia grea în care se află populaţia judeţului Botoşani, discuţiile au reliefat foarte clar că anul 2010 este anul în care actuala guvernare a implementat cele mai multe măsuri antisociale pentru populaţie, din istoria postdecembristă a României. Disponibilizările masive din domeniul bugetar, reducerile salariale neconstituţionale, astfel de exemple fiind foarte multe, toate aceste măsuri au îngenunchiat populaţia judeţului şi a României.
Cu toţii trebuie să sperăm mai mult, trebuie să credem cu tărie că anul ce va începe va aduce mai multă înţelepciune actualilor guvernanţi, că cetăţenii acestui judeţ vor reuşi să depăşească toate greutăţile. Toate măsurile antisociale pe care le promovează actuala guvernare trebuie sancţionate, trebuie aduse în atenţia opiniei publice astfel încât cetăţenii să-şi formeze o imagine coerentă despre tot ce se întâmplă.
Încă o dată în plus dorim să arătăm că suntem alături de toţi cetăţenii acestui judeţ, să-i asigurăm că nu suntem indiferenţi de situaţia în care aceştia se află şi dorim să-i asigurăm că suntem preocupaţi şi că vom face tot ce este omeneşte posibil să fim alături de ei.
Suntem principalul partid de opoziţie şi credem că vocea noastră se face din ce în ce mai auzită. Noi suntem mesagerii problemelor oamenilor dar în egală măsură prin politicile nostre încercăm să găsim şi soluţii viabile. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web