Dorohoi News Logo

NEWS ALERT: Valerian Andrieş este noul şef al PD-L Dorohoi

CCL_PD-L Dorohoi

Medicul Valerian Andrieş, directorul Spitalului Municipal Dorohoi, este de astăzi, 12 decembrie, noul preşedinte a organizaţiei locale a Partidului Democrat Liberal (PD-L). El a fost ales în unanimitate de cei 100 de delegaţi din organizaţiile de ciurcumscripţie şi cei 25 de membri ai Comitetului de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA). Noul preşedinte va fi secondat în cadrul Biroului Politic Local de opt vicepreşedinţi, printre care şi actuali consilieri locali şi zece secretari. 
     La şedinţa de alegeri, desfăşurată la Sala Teatrului, au fost prezente aproximativ 200 de persoane, printre care şi mulţi primari PD-L din judeţ şi a fost supervizată şi de Cătălin Flutur, primarul Municipiului Botoşani, Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean dar şi de senatorul Daniel Humelnicu, desemnat să coordoneze alegerile PD-L în judeţ şi Rodica Huţuleac, care răspunde de coordonarea alegerilor în Colegiul Dorohoi. O absenţă notabilă de la şedinţa de alegeri a fost cea a lui Sergiu Lungu, fostul preşedinte a organizaţiei, care potrivit lui Valerian Andrieş, ar fi lipsit „din motive personale”.  
     Valerian Andrieş, noul preşedinte a declarat imediat după ce a fost ales, că, „doresc ca PD-L Dorohoi să devină un partid al uşilor deschise pentru toţi cetăţenii oraşului, cei ce au probleme să vină la noi, vor fi preluate şi cu oamenii pe care-i avem în structurile de conducere locale, judeţene şi naţionale, să le rezolvăm în cadru legal”. „Eu, împreună cu noua echipă, vom fi apărătorii cetăţenilor, pentru că administraţia locală nu-şi face treaba. Prin consilierii noştri, vom monitoriza atent cum sunt gestionate fondurile locale. Aşteptăm ca numărul membrilor PD-L să crească, deja avem aproximativ 100 de membri noi de când am preluat coordonarea organizaţiei” a declarat in exclusivitate pentru DorohoiNews.ro Valerian Andrieş, noul şef PD-L Dorohoi, care a adăugat că îi mulţumeşte lui Sergiu Lungu, predecesorul său, pentru activitatea depusă şi va continua proiecte bune începute de acesta însă, „lucrurile se vor schimba, eu am o altă manieră de a face politică, nu cea a bătutului cu pumnul în masă” a conchis Valerian Andrieş. (DorohoiNews)

   
Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web