Dorohoi News Logo

PSD Botosani: Vine, vine Mos Craciun

Vine Mos Craciun

Cu ocazia sarbatorilor de iarna Organizatia Municipala a Femeilor Social Democrate din Botosani au organizat la sediul din Bulevardul Mihai Eminescu nr.46 in ziua de 18.12.2010 incepand cu orele 15, actiunea intitulata sugestiv: "Vine, vine Mos Craciun"
   Avand in vedere ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, grupul folcloric Vatra al  Sindicatului Pensionarilor din Botosani, coordonator Mariana Honceru a sustinut in deschiderea actiunii un miniconcert de colinde care ne-au introdus in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna.
   Au mai cantat: Ana Maria Bucsa, Anastasia Popistasu, Alexandra Mateiuc, Alexia Siminiceanu, Anda si Codruta Barariu si un grup de beneficiari CITO Botosani.
   Copiii si adultii care frecventeaza cursurile gratuite oferite de Organizatia Municipala de  Femei PSD Botosani au primit daruri de la Mos Craciun (Marius Rusu-actor la Teatrul de Papusi Vasilache).
   La actiune au participat deputatul Costica Macaleti, secretar executiv Gheorghe Vazdoaga,  Doina Federovici, Aura Simion, Razvan Rotaru, trezorier Halasanu Vasile.
   Spectacolul s-a finalizat cu o masa festiva de craciun din care nu au lipsit sarmalutele traditionale de post.
   „Prin aceasta actiune Organizatia Municipala de Femei a PSD Botosani isi aduce prinosul la Sarbatoarea Nasterii Domnului impreuna cu cele mai curate ganduri de bucurie si pace si totodata  adreseaza tuturor botosanenilor calde urari de sanatate si de implinire a dorintelor alaturi de traditionalul:  LA MULTI ANI !”, a mentionat presedinte Organizatiei Municipale de Femei PSD Botosani ing. Tereza Nica.

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web