Dorohoi News Logo

Gheorghe Flutur: Toti candidatii au sanse egale la Botosani

Ghe.Flutur

Gheorghe Flutur, Vicepresedintele PDL, considera ca alegerile din primavara anului viitor nu vor avea nicio piedica pentru Mihai Tabuleac de a candida la sefia partidului. “In PDL Botosani va exista o competitie pentru presedintia organizatiei, care va fi deschisa tuturor candidatilor”, a declarat pentru botosaninews.ro Gheorghe Flutur.
   "Eu cred ca e deschisa competitia. Sunt sanse egale pentru toti cei care doresc sa candideze, iar eu sunt cel care sustin competitia si pe cei mai buni. Asta vreau sa se intimple aici", a declarat Flutur.
Gheorghe Flutur apreciaza gestul lui Flutur de a face un pas in spate dupa pierderea alegerilor prezidentiale la Botosani.
    "A fost o dovada de maturitate politica atunci cind primarul Catalin (n.r.- Flutur) si-a asumat raspunderea pentru rezultatele de la alegerile prezidentiale, care nu au fost foarte bune. Sigur ca nu a fost doar vina lui sau a organizatiei. A fost o conjunctura, insa si-a asumate. De atunci si pina acum, s-au intimplat foarte multe lucruri in organizatia PDL", a adaugat lideurl PDL.
Cit priveste divergentele dintre Catalin Flutur si Mihai Tabuleac, el considera ca acestea sunt "normale"
    "Cred ca trebuie interpretata viata normala de partid. Mai exista si pareri contradictorii. Problema nu-i asta. Problema-i sa face ceva in administratie PDL. Stiu ca se lupta foarte primarul de aici din municipiu si Tabuleac, ca si presedinte de Consiliu Judetean, eu le vad intr-o normalitate. Sunt personalitati cu pareri diferite si trebuie sa le respectam. N-am de comentat mai mult", a precizat Gheorghe Flutur. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web