Dorohoi News Logo

Fiori pentru politica botoşăneană prin reîntoarcerea Manuelei Zarug

Manuela Zarug

Reîntoarcerea Anei Manuela Zarug în politică provoacă fiori reci pe şira spinării pentru mulţi. Zarug este, alături de Viorica Afrăsânei, cel mai respectat nume de femeie politician pe plan local, reuşind ca în mandatele de consilier local şi judeţean să-şi câştige stima adversarilor politici. Cunoscută ca o femeie echilibrată, cu o voinţă de fier şi un orgoliu pe măsură, Ana Manuela Zarug reprezintă cel mai mare succes al lui Conţac de la preluarea, în calitate de coordonator, a UNPR Botoşani.
    Plecarea Anei Manuela Zarug din PSD a reprezentat o pierdere majoră pentru acest partid, iar faptul că PNL şi mai ales PDL nu au reuşit să o atragă poate fi catalogat drept un eşec al acestor două formaţiuni. Zarug a revenit în politică pe funcţia de vicepreşedinte al UNPR Botoşani, post oferit cu maximă deschidere de Constantin Conţac şi întreaga conducere a UNPR, tripleta Cristian Diaconescu, Marian Sârbu şi Gabriel Oprea. Aceasta nu a cerut funcţie, nu a cerut să se implice, însă numele său are o rezonanţă pozitivă atât de mare la Botoşani încât ar fi fost o prostie din partea lui Conţac şi UNPR să nu o atragă de partea lor, atât timp cât celelalte partide nu au reuşit.
    Ana Manuela Zarug este unul dintre rarii politicieni botoşăneni care ar putea candida cu şanse mari de reuşită pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă, de preşedinte al Consiliului Judeţean sau de parlamentar, deputat ori senator, asta pentru că Zarug reprezintă un brand puternic în viaţa politică şi socială botoşăneană. Faptul că este directorul uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din ţară şi că are sute de angajaţi pe care i-a respectat în toţi aceşti ani, nu are afaceri cu statul, a renunţat la funcţia de consilier judeţean când a demisionat din PSD fără să ţină de acest post, toate aspectele enumerate o califică pe Zarug ca fiind un om politic rarisim nu doar la nivel local, cât şi la nivel naţional. (DorohoiNews.ro)
 

sursa: www.bogdancaliniuc.blogspot.com


 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web