Dorohoi News Logo

Comunicat OFSD: Dăruind aduci bucurie

1

Luna decembrie reprezintă fără doar și poate magia Crăciunului, iar fiecare copil ar trebui să aibă parte de momente și daruri de neuitat în această perioadă. Un astfel de moment a fost creat de femeile social-democrate botoșănene pentru 30 de copii din comunele Dobârceni, Havârna și Ripiceni.

Cei 30 de copii merituoși au petrecut o zi încăcată de activități în municipiul Botoșani, ziua debutând cu vizionarea unui film antrenant și amuzant la cinematograful Unirea, care le-a adus copiilor relaxare și veselie. Ulterior vizionării filmului animat, a urmat un tur al centrului municipiului, ale cărui haine de sărbătoare i-au încântat pe micii protagoniști ai zilei.

După plimbarea recreativă, copiii au ajuns la restaurant, unde au fost serviți cu mult-așteptata pizza, sucuri, ceai, dar și desert. Bunătățile servite aici, decorațiunile de Crăciun, muzica, le-au prilejuit copiilor o ocazie minunată de a petrece în mod plăcut câteva ore din timpul lor liber, de a lega noi prietenii. Totodată, cele 30 de cadouri pe care social-democratele le-au oferit musafirilor la sfârșitul zilei, au întregit atmosfera de sărbătoare.

„Prin asemenea acțiuni femeile social-democrate consolidează o tradiție: aceea de a face o faptă bună, de a fi mai aproape de semeni, de a contribui la realizarea unor momente pline de semnificație pentru cei pentru care sunt organizate”, a declarat Mioara Jurgiu, președintele OFSD Botoșani.

Copiii au fost însoțiți și de reprezentantele social-democratelor din cele trei comune, respectiv Monica Iliescu - Dobârceni, Rodica Baltă - Havârna și Elena Cristian - Ripiceni. Astfel de gesturi sunt înrădăcinate adânc în conștiința și în obișnuința social-democratelor, care an de an, în preajma sărbătorilor de iarnă aduc bucurie în sufletele unor copii.

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web