Dorohoi News Logo

Andrei Dolineaschi: “Mulțumesc domnului Mihai Țibuleac”

Andrei Dolineaschi

Deputatul Andrei Dolineaschi, impreuna cu senatorul Gheorghe Marcu, au participat marti 28 decembrie la ultima sedinta a Consiliului Local din comuna Dimacheni. Consiliul Local a facut un raport la sfarsit de an, iar primarul Stefan Cojocariu a prezentat situatia economica a comunei din ultimul an.
     Din discursul primarului reiese ca acoperirea cheltuielilor de intretinere cat si a asigurarii salariilor angajatilor primariei a fost facuta cu mari eforturi si prin sprijinul deputatului Andrei Dolineaschi.
     In urma interventiei deputatului Andrei Dolineaschi si a Senatorului Gheorghe Marcu, facute la presedintele Consiliului judetean Mihai Tibuleac, s-a intocmit si s-a votat in sedinta Consiliului Judetean un Proiect de Hotarare cu privire la preluarea a 2 Km de drum care fac legatura intre comuna Corlateni si centrul comunei Dimacheni in administrarea Consiliului Judetean.
    “Multumesc presedintelui Consiliului Judetean Mihai Tibuleac, pentru hotararea prin care o sectiune de drum de 2 km, care face legatura intre comuna Corlateni si centrul comunei Dimacheni a fost preluata in administrare de catre Consiliul Judetean Botosani. Acest aspect este important deoarece primaria Dimacheni a fost degrevata de unele cheltuieli suplimentare ce vizau dezapezirea si intretinerea acestei sectiuni de drum, tinand cont de problemele financiare cu care se confrunta Primaria Dimacheni”, a declarat pentru DorohoiNews.ro, deputatul Andrei Dolineaschi. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web