Dorohoi News Logo

Candidatul PNL la Primăria Dorohoi este Doru Alupoaiei

alupoaieidorupnl

Liberalii aruncă pe piaţă o nouă mutare: finanţistul Doru Alupoaiei va fi candidatul PNL la Primăria Dorohoi. Deputatul Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani, a declarat că partidul nu mai poate merge pe mâna lui Sorin Clim, actual viceprimar al Dorohoiului şi preşedintele al filialei locale a PNL, după ce acesta a pierdut ultimele alegeri, scrie banulbotosanean.ro.
     „Am realizat la Dorohoi un sondaj profesionist şi am avut surpriza ca actuala conducere, atât primarul Alexandrescu, cât şi viceprimarul nostru Clim, să nu fie creditaţi cu şanse de către dorohoieni. Sondajul arată că dorohoienii vor la Primăriei pe altcineva, oricine în afară de Alexandrescu şi Clim. O mare surpriză am avut-o când am văzut că sondajele îl creditează ca favorit pe finanţistul Doru Alupoaiei, care este dorohoian şi a cărui familie este cunoscută pe plan local”, a declarat Ţurcanu.  
      Până acum, liberalii l-au anunţat pe Alupoaiei ca unul dintre cei trei posibili candidaţi la funcţia de primar al municipiului Botoşani, alături de alţi doi finanţişti liberali, Florin Arcalianu şi Gheorghe Sorescu. Deputatul Ţurcanu a precizat că scoaterea PSD de la conducerea Dorohoiului reprezintă o prioritate pentru PNL şi că Alupoaiei poate face asta.
    "În locul lui Alupoaiei va fi alt posibil candidat la Primăria Botoşani, alături de cei doi pe care îi avem deja", a completat preşedintele PNL. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web