Dorohoi News Logo

A fost semnata alianta PNL cu PC

crin_antonescu

Biroul Politic Central al PNL a aprobat azi încheierea unei alianţe cu PC, cele două partide urmând să participe împreună alegerile parlamentare. Va avea succes noua Alianţă de Centru-Dreapta pe scena politică?
   Biroul Politic Central al PNL a aprobat azi încheierea unei alianţe cu PC. Alianţa prevede participarea separată în alegerile locale din 2012, urmând ca la alegerile parlamentare cele două partide să meargă împreună.
   Crin Antonescu a subliniat că această alianţă "este un pas către o construcţie mai largă", către o coaliţie de centru dreapta. El a atras atenţia că relaţiile sale cu Victor Ponta "sunt normale". Preşedintele PNL a ţinut să dezmintă anumite informaţii apărute în presă conform cărora s-ar fi purtat negocieri între Radu Stroe, de la PNL şi Liviu Dragnea, de la PSD, dar a precizat că speră că în viitor să poarte astfel de negocieri.
    „Nu ascund dorinţa de a forma o opoziţie cât mai unită pe o perioadă de 7-10 ani. Din 2011 va exista un sistem de salvare a României, constituit de către PSD şi PNL. PSD îşi doreşte şi va milita pentru o alianţă cu PNL şi PC. Valorile de centru-dreapta ale PNL sunt necesare la construirea Opoziţiei, precum şi cele de centru-stânga ale PSD. Important este să existe o voinţă politică şi din partea PSD şi din partea PNL“, a spus Victor Ponta. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web