Dorohoi News Logo

Padurariu Liliana presedinte PP: “Saraca tara bogata”

Sigla_PPbun

Partidul Poporului isi propune aplicarea de urgenta a legii Cojocaru, si ridicarea clasei mijlocii pe care se sprijina orice stat modern, cu alte cuvinte disparitia saraciei. Deasemenea anularea majoritatii taxelor si impozitelor actuale care stopeaza dezvoltarea industriei mici si mijlocii, schimbarea actualui cod fiscal, si reducerea TVA. Economia tarii are neaparata nevoie de aceste masuri ca sa-si revina. Dar oricine este interesat se poate informa mai mult despre cum vad ei posibile aceste lucruri.
“Sunt unul dintre primii cetateni ai orasului care am luat initiativa formarii unei filiale a Partidului Poporului la Dorohoi, si probabil datorita faptului ca am experienta organizatorica am fost desemnata sa ocup functia vremelnica de presedinte a Comitetului de initiativa si sa organizez partidul pana la alegeri. Am incercat, in ultimul timp, sa stau “mai pe margine”, ca sa folosesc un termen sportiv, dar nu pot sa mai stau impasibila la ceea ce vedem cu totii in jur. “Saraca tara bogata”  patria noastra, odinioara granarul Europei, astazi nu-si mai poate hrani fii. Romanii ajung sclavii altor neamuri, si-si rup oasele muncind pentru un pumn de euro. Sau mai rau: familii destramate, oameni care isi pun capat zilelor nemaiputand sa-si plateasca ratele la banci sau sa-si intretina familia. Intelingenta tarii este scoasa la mezat pe pietele straine! Sunt profesor, pana si copii de gimnaziu vorbesc despre plecarea din tara! Iar noi stam, stane de piatra amortite si nu facem nimic! Pana cand romani, pana cand?”, a declarat pentru DorohoiNews.ro, Presedintele Comitetului de initiativa pentru formarea PP Dorohoi Prof. Padurariu Liliana.
“In alta ordine de idei, de cand am facut acest pas sunt intrebata ce “personalitati” ale orasului vin alaturi de noi? Partidul este deschis oricui vrea binele tarii si doreste dezvoltarea Dorohoiului, deci si tu stimate cetatean care citesti aceste randuri poti fi o “personalitate”. Dar mi-as dori in primul rand sa vina alaturi de noi oameni care pana acum nu s-au implicat politic, e nevoie sa punem umarul cu totii sa scoatem tara la liman. Daca nu, degeaba stati pe margine si comentati de bine sau de rau pe cei care au curajul sa o faca, nu ati rezolvat nimic. Partidul Poporului este in primul rand un partid care promoveaza democratia in randurile sale, oricare dintre membrii sai poate candida pentru orice functie in partid. Eu nu m-am gandit inca daca voi candida sau nu, si pentru ce anume, deocamdata fac ceea ce am invatat foarte bine in ultimii ani sa organizez, si oricine va gasi in mine un sprijin daca vrea sa se lanseze in politica, sau vrea sa lupte pentru ideile lansate de Partidul Poporului”, a mentionat Liliana Padurariu. DorohoiNews.ro

Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web