Dorohoi News Logo

Senatorul Gheorghe Marcu : „Am ajuns sa ne conduca organismele internationale”

marcu

Liderul Partidului Social Democrat, Senatorul Gheorghe Marcu a atact in termeni duri actuala putere, mentionand ca la nivel national nu exista o strategie coerenta al actualei aliante si de aceea am ajuns in aceasta situatie, tinerii care termina o scoala sunt nevoiti sa plece din tara pentru asi putea face un rost in viata.      Senatorul Marcu a facut un apel la omologii sai din celelalte partide care conduc judetul sa dea dovada de obiectivitate si responsabilitate in alocarea banilor catre administratiile publice locale, amintind ca anul trecut desi PSD se afla in alianta cu PNL nu au votat varianta propusa de acestia.
     „Romania nu mai exista. Romania a devenit un tinut in care nu mai exista respect, unde Parlamentul acestei tari nu mai este unica autoritate legiuitoare, nu mai avem guvern si rolul de administrare al acestei tari este luat de catre organismele internationale, respectiv Fondul Monetar Intermnational, Banca Mondiala si Comisia Europeana”, a precizat Senatorul Marcu.
     „Atat timp cat in acest tinut numit Romania bogatiile subsolului nu mai apartin romanilor(petrolul, gazele naturale, paduri), am ajuns ca benzina combusibilul lichid cat si derivatele acestora sa fie mult mai scumpe la noi fata de Uniunea Europeana, atat timp cat seful statului spune ca statul nu mai ocroteste cetatenii acestei tari este si firesc sa ne punem si unele intrebari. De ce mai ezista acest stat? De ce mai exista Parlament? De ce mai exista Guvern? De ce acele persoane care au cartile de munca in aceste organisme sunt platiti din banii publici?”, a declarat Senatorul Gheorghe Marcu. (DorohoiNews.ro)




Autor: DorohoiNews.ro 

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web