Dorohoi News Logo

Strategia lui Clim a esuat. Greii PNL au invins!

Alegeri birou PNL Dorohoi

Dupa cum relata presa la momentul respectiv, “acapararea conducerii partidului prin frauda, cu ajutorul unor metode meschine folosite de echipa Clim in alegerile interne”, au creat nemultumiri in randul membrilor PNL din Dorohoi grupati in jurul vicepresedintelui Biroului Politic teritorial al PNL Botosani, Mihai Anitulesei.
   S-a ajuns la concluzia ca “locomotiva” Clim este prea fragila si nepregatita, lipsita de forta pentru a trage imensa garnitura a PNL Dorohoi. Prin aceasta, Clim a ajuns la concluzia ca cei pe care la alegerile interne i-a catalogat ca ”expirati”, sunt de fapt inima si motorul PNL care au impins “locomotiva Clim” ducand-o pe functia de viceprimar. Biroul Local a fost largit cu opt membrii, respectiv cei sase membrii supleanti, Mihai Anitulesei, Mihai Axinte, Nelu Ciornei, Daniel Nicorici si Dana Azoicai, presedintele Organizatiei de Tineret Cristian Slincu si presedintele Organizatiei de Femei, Zegrea Maricica.
   Urmeaza sa vedem daca aceasta cooptare a “greilor”, in Biroul Local al PNL, va avea pana la urma efectul dorit si cata sustinere va mai avea in continuare Clim in competitie cu Doru Alupoaie in candidatura la functia de primar al municipiului Dorohoi, din partea PNL.
   Vom urmari cu interes evolutia desfasurarii evenimentelor. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web