Dorohoi News Logo

Se adevereste sloganul „Oamenii nostrii la dispozitia noastra”

Oamenii nostri la dispozitia_ noastra

Cu o intarziere de cateva minute, sedinta dorita de unii si tergiversata de altii, a inceput putin dupa ora 17:00. Din partea judetului au participat deputatul Florin Turcanu presedinte  Organizatia Judeteana PNL Botosani, Alupoaie Doru posibil candidat la primaria Dorohoi si Ionica Nechifor.

   Accesul presei la aceste lucrari s-a limitat doar la cateva fotografii la inceperea sedintei, urmand ca dupa dezbatere sa se faca declaratii. Simgura persoana care a avut acceptul lui Turcanu sa dea o declaratie a fost presedintele organizatiei PNL Dorohoi Sorin Alin Clim care a declarat telefonic pentru Dorohoi News, "Parerea mea despre largirea Biroului Politic Local a PNL Dorohoi este, cu cat mai multi oameni care se implica intr-o activitate, cu atat mai mari sunt sansele pentru reusita actiunii respective, deci eu zic ca este un lucru bun. Referitor la candidatura lui Doru Alupoaie consider ca este un lucru normal, este o competitie care poate sa fie benefica, din anul 2000 eu sunt intr-o continua competitie de acest gen".

   Desi am asteptat pe hol peste doua ore, rabdarea noastra fiind pusa la incercare,  in final am renuntat cand am aflat ca punctele de pe ordinea de zi au fost epuizate de mult timp, iar domnul Turcanu nu a iesit la declaratii si a interzis tuturor sa dea declaratii presei, acest lucru fiind confirmat de cei care au iesit pe hol.

   Inca o data se adevereste sloganul folosit de ei „Oamenii nostrii la dispozitia noastra”.

(DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web