Dorohoi News Logo

Paul Onisa PC : “Vom colabora la nivel judetean cu PNL, nu cu Turcanu”

Paul Onisa

Alianta parafata luni de Partidul Conservator si Partidul National Liberal. Reprezentantii Partidului Conservator au decis ruperea protocolului cu Partidul Social Democrat şi realizarea unei alianţe cu Partidul Naţional Liberal. Paul Onisa, presedintele organizatiei judetene a PC, a declarat ca va purta discutii la nivel judetean cu reprezentantii PNL, doar daca se va impune acest lucru. Paul Onisa este convins ca vor aparea disensiuni politice si la nivel judetean, insa, spune el, se va incerca depasirea acestora cu eleganta, scrie botosaninews.ro
     "Nu ne-am pus problema colaborarii cu Florin Turcanu la nivel judetean, ci cu PNL. Vom incerca sa abordam alianta doar pe baza protocolului incheiat. Vor aparea puncte de vedere distincte, ca in orice fel de alianta, dar asta nu inseamna sa ducem in derizoriu principiile protocolului incheiat", a mai spus Onisa. Potrivit protocolului incheiat, cele doua formatiuni politice vor merge la alegerile de anul viitor pe lista comuna.
     "Partidul care va avea candidatul cel mai bun, pe acela il vom sustine", a mai spus liderul conservatorilor botosaneni. 
     Legat de o posibila intrare in PC a senatorului independent Liviu Campanu, Onisa a precizat ca deocamdata nu a fost semnata niciun fel de adeziune a lui Campanu la PC.
     "Dinsul a fost invitat si la PNL si la PC pentru constituirea unui grup parlamentar propriu. Pararea mea personala este ca domnul Campanu isi va gasi locul in PNL", a adaugat Onisa.  
Noua alianta se va numi "Alianţa de Centru - Dreapta Partidul Naţional Liberal-Partidul Conservator". (DorohoiNews.ro)

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web