Dorohoi News Logo

Liviu Dragnea: Guvernul a repartizat bani pe criterii politice

Liviu Dragnea PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat la ultima şedinţă din agenda de lucru pe 2010 forul administrativ judeţean, că Guvernul a recurs, din nou, la modul în care s-a obişnuit să repartizeze banii publici, „fără echilibru, fără fundamentare, dar pe criterii politice”.
   Consilierii judeţeni reuniţi într-o şedinţă 'convocată de îndată' au aprobat o nouă rectificare bugetară după ce Guvernul a alocat printr-o hotărâre, la 28 decembrie, o sumă de bani din Fondul de rezervă.
Liviu Dragnea consideră că au avut de câştigat îndeosebi administraţiile locale conduse de primari ai PDL. “Nu înţeleg cum în oraşul Videle ajung 2,5 milioane de lei, iar la celelalte patru localităţi urbane din Teleorman, care se confruntă cu mari dificultăţi financiare privind asigurarea căldurii pentru populaţie, nu s-a dat nici măcar un leu”, a precizat Liviu Dragnea.
   Conform datelor publice cu privire la alocările bugetare făcute de Guvern la finalul anului primarilor si preşedinţilor consiliilor judeţene ai PDL le-au fost repartizaţi 104.810 mii lei reprezentând 60% din totalul fondurilor, primarilor si preşedinţilor consiliilor judeţene PSD 22.238 mii lei, reprezentând 13% deşi PSD are cei mai mulţi primari si presedinţi de consilii judeţene, iar celor de la PNL 15.600 mii lei, repezentând 9%. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web