Dorohoi News Logo

Crin Antonescu: Am convenit cu PSD asupra elementelor fundamentale ale alianţei

Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la finalul întâlnirii cu social-democraţii, că s-au convenit elementele fundamentale ale constituirii unei alianţe. În plus, liderul liberal a precizat că dacă o astfel de alianţă se va realiza, ea va avea ca termen cel puţin anul 2016, scrie newsin.ro.
    "Concluziile sunt foarte bune! La nivelul  partidelor noastre discuţiile s-au încheiat bine. În limitele unui mandat natural, ca lider de partid am covenit asupra elementelor fundamentale, de bază, ale constituirii unei alianţe majore. Din acest moment, pe baza celor discutate, încep discuţiile în partidele noastre, care vor culmina cu discuţiile oficiale şi cu forurile care vor analiza propunerile! Forurile vor avea cuvântul decisiv! Ceea ce aveam de parcurs, a fost parcurs repede şi bine!", a declarat Antonescu.
    "Sunt discuţii avansate! Astăzi pasul făcut este acordul politic la nivelul partidelor! Va urma o perioadă de două săptămâni în care fiecare partid va merge în teritoriu şi va discuta, după vom trage concluziile!", a declarat Daniel Constantin presedinte PC. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web