Dorohoi News Logo

Dorohoianul Marian Verenciuc a fost exclus joi seara din PD-L

Marian Verenciuc

Marian Verenciuc liderul Organizatiei de Tineret PD-L Botosani a fost exclus din partid joi, dupa ce a fost trimis in judecata pentru trafic de persoane. Organizatia PD-L Botosani a luat aceasta decizie considerand ca asocierea lui Verenciuc cu PD-L Botosani este facuta tendentios.

"Consideram ca orice intentie de asociere a persoanei in cauza, cu organizatia Partidului Democrat Liberal Botosani este fortata si tendentioasa. Suntem convinsi ca Justitia isi va face datoria, ea fiind singura care poate decide nevinovatia sau vinovatia lui Marian Verenciuc", se arata in  comunicatul Orgahizatiei PD-L Botosani.

 Dorohoianul Verenciuc, este nemultumit la randul sau deoarece ancheta a inceput in anul 2005 si ca acest scandal apare tocmai acum, ceea ce pune sub semnul intrebarii corectitudinea cu care se desfasoara aceste actiuni si mai mult decat atat punerea intr-o lumina proasta a PD-L Botosani.
 
"Ca urmare a aparitiei în mass-media a unor informatii despre trimiterea mea în judecata de catre procurorii DIICOT Iasi, doresc sa fac urmatoarele precizari: ma revolta faptul ca acest scandal apare dupa sase ani de la inceperea unei anchete, iar acest lucru ridica un mare semn de intrebare. Asocierea mea cu Partidul Democrat Liberal este tendentioasa si este speculata strict politic, fara respectarea principiului prezumtiei de nevinovatie. Imi voi dovedi nevinovatia si sunt convins ca justitia va face lumina in acest caz", a declarat Marian Verenciuc. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web