Dorohoi News Logo

Mihai Tabuleac: Este dreptul legal al PSD-istilor de a contesta bugetul

TibuleacM1

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tibuleac, considera ca gestul liderilor PSD de a contesta bugetul este normal.
 
"Nu vreau sa comentez in niciun fel acest lucru. Este un drept legal al lor sa depuna contestatie", a spus Tabuleac, care s-a intilnit vineri cu liderii PSD. Tibuleac a fost rugat de Gheorghe Marcu sa analizeze bugetul si sa dea dovada de echilibru, scrie botosaninews.ro.
Preşedintele PSD Botoşani, senatorul Gheorghe Marcu, alături de parlamentarii PSD, Costică Macaleţi şi Andrei Dolineaschi, zece consilieri judeţeni ai PSD şi doi consilieri judeţeni ai PRM, dar şi 20 de primari PSD au contestat bugetul judeţului Botoşani pe 2011.
 
Motivul care stă la baza acestui demers constă în nerespectarea legislaţiei în domeniu, mai ales că alocarea banilor pentru buget s-a făcut într-o manieră discreţionară. Astfel, semnatarii plângerii au declarat că dacă nu se va revizui alocarea bugetară, vor înainta documentul in instanţă.

"Am făcut apel la raţiune şi au timp să revină asupra hotărârii. Pot să aibă capacitatea ca au greşit şi să revină la decizie", a declarat Preşedintele PSD Botoşani, Gheorghe Marcu. Mai mult, senatorul PSD vorbeşte despre o alianţă la nivel local dintre PDL şi PNL, contrar opoziţiei create la nivel naţional, acuzând că alocarea banilor pentru primăriile PSD s-a făcut în bătaie de joc, fără să se ţină cont de necesităţile locale, ci doar de culoarea politică. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web