Dorohoi News Logo

Florin Turcanu : „Noi ne stabilim soarta pe care vrem să o avem”

turcanu

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu a spus că este mulţumit de înţelegerea cu PDL la nivelul Consiliului Judeţean şi că nu îşi doreşte alte alianţe în această instituţie. Ţurcanu susţine totuşi că având în vedere alianţa de la nivel naţional, este posibil ca partidul pe care îl conduce să participe la alegerile locale alături de conservatori.
   “Vorbim de viitor, de alegeri parlamentare, la Consiliul Judeţean şi alegerile locale. Atât timp cât eu cres că înţelegerea cu PD-L a funcţionat corect, chiar dacă vom avea o platformă cu PSD, nimeni nu ne obligă să dăm mâna cu PSD-ul în Consiliul Judeţean. Nici nu ne dorim foarte mult să colaborăm cu PSD, dar dacă la Bucureşti se va stabili acest lucru, avem capacitatea şi înţelepciunea necesară să ne punem la masă şi să discutăm de viitor. La această ora, noi ne stabilim soarta pe care vrem să o avem în Botoşani referitor la Consiliul Judeţean”, a menţionat Florin Ţurcanu.
   Ţurcanu, a spus că, din informaţiile pe care le are, în proporţie de 80%, PNL va stabili la nivel naţional o alianţă cu PSD.
   În ce priveşte Partidului Conservator, cu care liberalii au intrat în alianţă, au fost desemnate cinci persoane care să poarte negocierile cu PC Botoşani, respectiv Cătălina Lupaşcu, Gheorghe Sorescu, Verginel Gireadă, Ioan Nechifor şi Florin Ţurcanu. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web