Dorohoi News Logo

Organizatia judeteana de Tineret a PC are un nou lider

Petru Costescu PC

Petru Costescu a fost ales presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret a Partidului Conservator Botosani. Duminică 14 ianuarie a avut loc la Botosani Conferinta Judeteana de alegeri a Organizatiei de Tineret PC la care au participat peste 200 de delegati cu drept de vot. Singurul candidat inscris pentru sefia organizatiei a fost Petru Costescu, 28 de ani de profesie inginer. In urma votului exprimat de catre tinerii conservatori Costescu a fost ales presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret PC. Tinerii conservatori au mai ales tot in cadrul acestei conferinte si un primvicepresedinte, in persoana lui Gica Sandu care va face echipa cu presedintele nou ales.

„Imi doresc ca impreuna cu echipa formata sa ne concentram pentru atragerea de noi membrii cat si derularea mai multor activitati pe plan politic local pentru a iesi in evidenta si a arata ca existam si vrem sa facem ceva pentru acest judet”, a declarat pentru Dorohoi News, Petru Costescu, presedintele Organizatiei de Tineret PC.

Echipa nou aleasa se bucura de sustinere si din partea presedintelui interimar al Organizatiei Judetene a Partidului Conservator Paul Onisa , care a declarat: „Exista o echipa, exita un lider lucru care ma bucura foarte mult. Tinerii reprezinta exact acel suflu nou de care avea nevoie organizatia de la Botosani. Se apropie  campania electorala din 2012 si am convingerea  ca ei vor fi varful de lance al Partidului Conservator". (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web