Dorohoi News Logo

Deputatul Țurcanu : Ponta m-a invitat la masă sâmbată, la Stejarul

FlorinTurcanu

Liderul PNL Botoşani, deputatul Florin Ţurcanu, a fost invitat sâmbătă la o masă de către preşedintele PSD, Victor Ponta. Ţurcanu a spus că va onora invitaţia lui Ponta şi că discuţiile vor fi purtate în prezenţa a câtorva colegi liberali.

 „Liderul PSD, Victor Ponta, m-a invitat sâmbătă, la ora 16.15, la o masă la Stejarul, pentru discuţii. Voi merge însoţit de câţiva colegi şi vom discuta cu domnul Ponta. Nu va fi o întâlnire decisivă, însă va fi una importantă”, a declarat Ţurcanu.

Acesta a precizat că până la semnarea unei alianţe între PNL, PC şi PSD la nivelul judeţului Botoşani PNL îşi menţine colaborarea cu PDL la nivelul Consiliului Judeţean. „Nu va fi schimbat nici vicepreşedintele PDL de la CJ, nici bugetul, totul rămâne aşa cum este acum”, a completat preşedintele PNL, scrie banulbotosanean.
 
Relaţia PNL-PSD la nivelul judeţului Botoşani este una dintre cele mai tensionate din ţară, iar Ponta se pare că încearcă să aplaneze divergenţele dintre cele două filiale. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web